07 november 2024, 18:00 Kaleidoscope views 768
De ce copiii de azi nu știu să învețe, nu știu să aștepte și suportă cu greu plictiseala
07 november 2024, 18:00 Kaleidoscope views 768

De ce copiii de azi nu știu să învețe, nu știu să aștepte și suportă cu greu plictiseala

Ergo-terapeuta Victoria Prudei și-a consacrat articolul unui subiect important, care neliniștește mulți părinți. Autoarea vorbește despre educarea copiilor și depășirea principalelor probleme ce țin de educație și învățătură. Principalele probleme, dar și căile de soluționare a lor.

***

Eu, ergo-terapeută cu o experiență de mulți ani de lucru cu copiii, părinții și profesorii, cred că în multe aspecte copiii noștri se schimbă din rău în mai rău.

De la fiecare profesor aud unul și același lucru. Ca terapeută de profesie, văd la copiii de azi o scădere a activității sociale, emoționale și academice, în același timp – o creștere bruscă a numărului de copii cu dificultăți de învățare și alte dizabilități.

Cunoaștem că avem un creier flexibil. Grație mediului ambiant, îl putem face mai «puternic» sau mai «slab». Cred sincer, că în pofida celor mai bune intenții ale noastre, din păcate, dezvoltăm creierul copiilor noștri în direcția greșită.

Și iată de ce:

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Keywords:

copii , studii

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1702
Populația:
670 locuitori

Stroiești (Stroenți) este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Rîbnița și la 125 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2010, populaţia localității constituia 670 de oameni. Satul Stroiești a fost menționată documentar în anul 1702.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.