16 august 2013, 12:00 Kaleidoscope views 12411
16 august 2013, 12:00 Kaleidoscope views 12411

La o grădină zoologică din China leul a început să latre


Foto: gandul.info

O grădină zoologică din provincia chineză Henan a stîrnit nemulţumirea vizitatorilor, care au acuzat că au plătit biletul de intrare degeaba.

Situaţia a apărut după oamenii au observat că în cuşca în care ar fi trebuie să se afle un leu african era, de fapt, închis un cîine din rasa mastiff tibetan. Poate că înşelătoria ar fi funcţionat dacă patrupedul nu ar fi început să latre la un moment dat, scrie The Verge.

În plus, vizitatorii au reclamat că în cuşca leopardului se afla o vulpe, iar în acvariul în care ar fi trebuit să fie un şarpe nu erau decît doi şoareci.

Cu toate acestea, reprezentanţii grădinii zoologice au explicat că este vorba de o simplă eroare şi că mastiff-ul se afla în cuşca respectivă „din motive de siguranţă” nespecificat însă. De asemenea, aceştia au declarat că au şi un leu, pe care însă l-au mutat într-un loc special.      

Potrivit sursei citate, şi plăcuţele pe care sunt oferite informaţii despre animalele din fiecare sector urmează a fi modificate în mod corespunzător.

Sursa: gandul.info

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
370 locuitori

Albiniţa este un sat din cadrul oraşului Anenii Noi, raionul Anenii Noi. Localitatea se află la distanța de 4 km de orașul Anenii Noi și la 36 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 370 locuitori. Satul Albinița a fost înființat în anul 1925.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.