08 november 2013, 07:14 Kaleidoscope views 8236
08 november 2013, 07:14 Kaleidoscope views 8236

Horoscopul pentru 11 august 2013


BERBEC: Duminica indreapta-ti atentia catre relatiile parteneriale. Partenerul de viata sau colaboratorii iti pot crea neplaceri, insa sunt momente pasagere.

TAUR: Duminica se intrezaresc neplaceri legate de sanatate, dar cu o minima ingrijire le poti depasi. Evita spatiile aglomerate, expunerea excesiva la soare si eforturile de orice fel.

GEMENI: Duminica s-ar putea sa apara din senin o petrecere surpriza.

RAC: Duminica, sufletul tau are nevoie sa stea acasa, printre cei dragi. Nostalgia trecutului si a vacantelor petrecute in copilarie te invaluie intreaga zi. Sunt momente bune pentru a-ti vizita locurile natale sau pentru a sporovai cu o ruda draga.

LEU: Duminica se intrezareste o intalnire sau o discutie importanta cu cineva din anturajul tau apropiat. Sau poti calatori pe o distanta scurta intr-un loc drag sufletului tau.

FECIOARA: Duminica, gandurile iti vor fi atrase de domeniul profesional in care activezi. Situatia conditiilor de munca si la salarizarii este defavorabila, insa ai rabdare ca lucrurile se vor aranja curand in favoarea ta.

BALANTA: Duminica te vei simti mai bine, insa nu forta nota. Rezuma-te la activitati usoare, de vacant.

SCORPION: Duminica, organismul tau va da semne se oboseala. Ingrijeste-te, plimba-te in aer liber si odihneste-te mai mult.

SAGETATOR: Duminica esti inconjurat de prieteni si de sustinatori importanti. Bucura-te de prezenta si conversatiile lor.

CAPRICORN: Duminica sunt posibile evenimente mondene, alaturi de oameni importanti. Bucura-te de prezenta celorlalti si sustinet-ti punctele de vedere cu tact si diplomatie.

VARSATOR: Duminica este favorabila activitatilor culturale si dialogurilor cu persoanele aflate in strainatate. Sunt momente bune pentru a-ti imbunatati palmaresul educativ cu noutati legate de istoria si cultura altor tari.

PESTI: Duminica se intrezaresc chestiuni financiare legate de banii si bunurile detinute in comun cu altii. Fie descoperi neachitarea unor facturi sau alte datorii, fie afli informatii legate de o mostenire sau un partaj.

Sursa: www.astrocafe.ro

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1803
Populația:
1659 locuitori

Moara de Piatră este un sat şi comună din raionul Drochia. Moara de Piatră este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Drochia și la 159 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1659 de oameni. Satul Moara de Piatră a fost menționat documentar în anul 1803.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.