31 july 2013, 21:56 Kaleidoscope views 10316
31 july 2013, 21:56 Kaleidoscope views 10316

Horoscopul pentru 1 august 2013


 

BERBEC: Nevoia de independenţă şi libertate este resimţită acut în aceste zile, prin urmare e posibil să provoci o furtună în locul în care te afli şi să iniţiezi nişte schimbări. Probabil există destulă agitaţie în familie, pentru că nu toată lumea îţi înţelege dorinţele şi nevoile. Pe de altă parte, orice schimbare are rostul ei şi poate fi binevenită, dar nu e absolut necesar să ţi-i pui pe toţi în cap. Caută calea optimă.

TAUR:
Luna în Gemeni îţi îndreaptă atenţia către mijloace noi de cîştig sau te face conştient de necesitatea de a-ţi stabili noi priorităţi în ce priveşte administrarea finanţelor. Este un prilej bun pentru a descoperi acele abilităţi care, puse în slujba ta şi a altora, să-ţi crească bucuria sis a-ţi aducă mai multă uşurinţă în tot ce faci. Probabil că pentru asta, va fi nevoie să renunţi la ceva, poate la nişte convingeri care te opresc.

GEMENI:
Curiozitatea, plăcerea de a descoperi tot mai multe informaţii şi lucruri noi, dar şi atenţia la propriile nevoi sînt accentuate astăzi. Ai idei multe, atît de multe încît e posibil să fii complet derutat. De aceea, e necesar să iei lucrurile pe rînd, să-ţi investeşti judicios energia, doar în direcţiile importante pentru tine. De asemenea, ţi-ar prinde bine să notezi intenţiile şi dorinţele. Pe de altă parte, sînt posibile surprize şi evenimente neaşteptate, dar pot fi întoarse în favoarea ta.

RAC:
Luna se află astăzi într-o zonă a discreţiei şi izolării, prin urmare e important să fii atent, mai degrabă la semnalele şi mesajele subtile, decît la cele directe şi făţişe. E recomandat să asculţi mai mult decît vorbeşti, să te extragi puţin dintr-un context agitat, pentru a vedea imaginea de ansamblu şi a găsi soluţiile optime înorice situaţie. Mai cu seama că astăzi sînt posibile lovituri de teatru, schimbări neprevăzute, o ruptură pe care ţi-o doreşti de mult. Orice-ar fi, continuă să mergi pe calea în care crezi şi să faci treaba bună.

LEU:
Zona prietenilor, relaţiilor, proiectelor şi aspiraţiilor este astăzi foarte dinamică. Informaţiile circulă cu rapiditate, veştile ajung la ţine cît ai clipi, iar unele s-ar putea să te provoace la nivel de resurse interioare sau materiale, să te scoată din confort. Pe de altă parte, sînt posibile schimbări radicale de percepţie, de atitudine, de convingeri. Schimbări neaşteptate sînt posibile şi în ce priveşte relaţiile cu străinătatea.

FECIOARA:
Se pare că e necesar să primeşti şi să te adaptezi la nişte schimbări, chiar dacă nu le-ai programat şi aşteptat. În zona carierei, e nevoie de cîteva schimbări, mai ales de percepţie, de gîndire şi abordare. Negocierea este instrumentul cel mai puternic de care dispui acum. Cu cît eşti mai flexibil şi mai deschis la comunicare, c uatît sînt mai mari şansele să întorci o situaţie incertă în favoarea ta.

BALANŢĂ:
Dacă ţi-ai încărcat agenda pentru astăzi, e posibil să te confrunţi cu o stare de confuzie generată de tendinţa de a te risipi în mai multe direcţii deodată. Îţi propui multe, vrei multe, dar pentru a le realiza e nevoie de o organizare ceva mai riguroasă şi de o anume disciplină a minţii. Astăzi sînt posibile schimbări neprevăzute, radicale, mai ales în privinţa unor parteneriate şi afaceri. Bazează-te pe prietenii de încredere şi ia în calcul sugestiile/ideile lor.

SCORPION:
Pentru tine, Luna în Gemeni poate aduce în prim plan nişte nevoi sau lipsuri. Pe de o parte, din cauza unor neînţelegeri apărute în relaţia cu un prieten, iar pe de altă parte, din cauza incapacităţii de a primi ceea ce alţii sînt dispuşi să-ţi ofere. Astăzi e posibil să primeşti sprijin şi să găseşti resurse acolo unde te aştepţi mai puţin. În plus, unele schimbări de direcţie şi viziune sînt inevitabile.

SĂGETĂTOR:
Traversezi o perioada intensă, mai ales la nivel de parteneriate, relaţii, afaceri în asociere cu alţii. Se produc schimbări, ai parte de surprize, lucrurile îşischimbă formă de la o zi la alta. Cu toate acestea, acum e important să-ţi clarifici ce vrei, cu cine vrei să construieşti o afacere, care este calea potrivită pentru tine. Astăzi e nevoie şi de ceva diplomaţie pentru a depăşi eventualele tensiuni.

CAPRICORN:
Ai şansa să faci schimbări radicale în orice zona de viaţă care a devenit neproductivă sau nu te mai inspiră. Chiar dacă unele schimbări par nepotrivite, ele te determina să te repoziţionezi, să-ţi pui întrebări, să găseşti soluţiile optime, mai ales în ce priveşte locul de muncă, parteneriatele, relaţiile de orice tip. Astăzie bine să-ţi dozezi eficient energia şi să nu pierzi din vedere scopurile pierzîndu-te în tot felul de detalii şi circumstanţe.

VĂRSĂTOR:
Luna în Gemeni te poate ajuta să priveşti totul cu mai multă seninătate şi să faci astfel încît totul să pară mai uşor. Chiar dacă pot apărea blocaje la nivel de resurse materiale sau de altă natură, creativitatea te ajută inclusiv în această privinţă, astfel că poţi găsi soluţii ingenioase în orice situaţie. Pe de altă parte, în ce priveşte zona profesională şi relaţiile de lucru, e posibil să generezi schimbări radicale, bruşte, cu efecte semnificative pe termen lung.

PEŞTI:
S-ar putea să fie necesară ceva muncă de lămurire cu partenerul tău sau cu un colaborator, pentru a accepta ideile tale şi a găsi o cale comună de exprimare şi cooperare. Luna se află în Gemeni, în zona sufletului, aşa că este o zi potrivită pentru a-ţi pune nişte întrebări cu privire la dorinţele tale, la ce anume de face să te simţi în siguranţă, iubit şi preţuit. O zi cu surprize, în ce priveşte derularea unui proiect sau evoluţia unei relaţii afective. Evită speculaţiile de orice tip şi extravaganţele.

Sursa: www.astrocafe.ro

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1781
Populația:
4415 locuitori

Pepeni este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Romanovca, Pepeni, Răzălăi, Pepenii Noi. Satul Pepeni se află la distanța de 24 km de orașul Sîngerei și 87 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 4415 oameni. Localitatea a fost menționată documentar în 1781.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.