28 july 2013, 11:20 Kaleidoscope views 9665
28 july 2013, 11:20 Kaleidoscope views 9665

Astrologii danezi au calculat cea mai bună zi pentru nuntă


Foto: mir24.tv 

Potrivit calculelor astrologilor danezi, cea mai bună zi pentru căsătorie în acest an este 7 septembrie, relatează Lenta.ru.

Potrivit astrologilor, în dimineața zilei de 7 septembrie Marte și Venus se vor alinia  pe cer în poziția, care se presupune că maximal garantează îndrăgostiților o viață lungă și fericită.

Autoritățile locale au reacționat la declarația astrologilor într-un mod neobișnuit: au decis că doritorii pot veni să-și înregistreze căsătoria la primărie fără a depune anterior o cerere. Cu toate acestea, oficialii au declarat că nu susțin superstițiile astrologice.

Împotriva cooperării dintre autorități și astrologi s-au pronunțat reprezentanții Bisericii, precum și unii oameni de știință, dar locuitorii din Copenhaga au apreciat-o pozitiv.

Apropo, potrivit calendarului lunar, 7 septembrie 2013 va fi a treia zi a fazei lunare, care este considerată nefavorabilă pentru căsătorie.

 

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
106 locuitori

Antonovca este un sat din cadrul comunei Copăceni, raionul Sîngerei. Localitatea se află la distanța de 10 km de oraşul Sîngerei şi la 90 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 106 oameni. Satul Antonovca a fost întemeiat în anul 1910.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.