07 february 2013, 15:19 Kaleidoscope views 11975
07 february 2013, 15:19 Kaleidoscope views 11975

Nibiru provoacă variații ale vremii pe Pămînt


Foto: examiner.com

În cele din urmă, oamenii sînt dispuși să ia notă de avizul privind efectul dramatic al Nibiru (Planeta X) și oscilațiile puternice ale Pămîntului (nu schimbările climatice), care au un impact asupra vremii la nivel mondial, scrie ediția americană a examiner.com.
 
O furtună iscată din senin - dintr-o dată, în afara sezonulii, pierderi nemaivăzute, o amploare catastrofală a fenomenului, în locuri neobișnuite - acum totul este parte a "noii normalități".

Un exemplu perfect al fenomenelor meteorologice ciudate îl reprezintă Mexicul. Vremea agresivă, inclusiv TROMBA (tornadă în limba spaniolă), grindină, care a durat o oră au cufundat zona într-un strat de doi metri de noroi și pietre, sute de case și mașini deteriorate în statul Hidalgo din Mexic.
 
Deoarece Pămîntul suferă grav de pe urma influenței Nibiru (Planeta X), furtunile severe și dezastrele se vor înmulți.
 
Deoarece  Planeta X produce perturbări în rotația Pămîntului, Terra se mișcă, iar atmosfera rămîne pe loc. În timpul acestui proces se produc  schimbări bruște de temperatură și se formează condiții meteorologice feroce.

 Sursa: newscom.md

Keywords:

Planete , Pamint , vremea

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1867
Populația:
51 locuitori

Frasin este un sat din cadrul comunei Ivanovca, raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 44 km de orașul Hîncești și la 80 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 51 locuitori. Satul Frasin a fost întemeiat în anul 1867.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.