28 june 2014, 10:28 Kaleidoscope views 17755
28 june 2014, 10:28 Kaleidoscope views 17755

Rochia cu imprimeu floral, vedeta verii. Cum o porţi în funcţie de siluetă


Foto: unica.ro

Ca în fiecare vară, rochia cu imprimeu floral a revenit în tendinţe. Uite cum o poartă vedetele şi cum o poţi purta şi tu în funcţie de silueta ta.

Că este colorată puternic sau în nuanţe neutre, că este maxi sau mini, rochia cu imprimeu floral se numără printre tendinţele cele mai hot ale verii. Uite cum poţi să o porţi în funcţie de siluetă şi cu ce să o asortezi.

Dacă ai o siluetă de tip pară, cu şolduri late, ai nevoie de o rochie cu talia bine marcată, dar care să nu fie mulată pe şolduri. Sunt ideale rochiile în stilul anilor '50. Ar fi bine să găseşti un model cu imprimeu în partea de sus şi o singură culoare de la talie în jos.

Dacă eşti minionă şi nu ai kilograme în plus, rochiile mini mulate sunt ideale pentru tine. Ai grijă însă să nu cazi în vulgar. Imprimeul ar trebui să fie destul de mărunt. Evită imprimeurile cu flori mari.

Dacă eşti înaltă şi slabă poţi purta cam orice, dar sunt de preferat imprimeurile de dimensiuni medii şi culorile puternice.

Pentru silueta de tip măr, cu picioare subţiri şi kilograme în plus pe burtă, ideale sunt rochiţele baby doll cu imprimeu floral mărunt. Acestea însă sunt interzise femeilor care au coapse groase.

Sursa: unica.ro

Keywords:

femei , frumusete , moda

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1923
Populația:
17 locuitori

Bruslachi este un sat din cadrul comunei Hîrtop din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Grigoriopol și la 80 km de Chișinău. Populaţia satului Bruslachi alcătuia 17 oameni în anul 1997. Satul Bruslachi a fost înființat în anul 1923.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.