06 october 2014, 10:46 Kaleidoscope views 18322
06 october 2014, 10:46 Kaleidoscope views 18322

NASA: Ceva ciudat se întîmplă cu norii

Norii Noctilucent  sau norii luminoşi ai nopţii pot fi văzuți doar atunci cînd soarele este mai jos de orizont, se comportă diferit în acest an, potrivit NASA. Norii care se află mai sus decît orice alți nori sînt, de obicei, foarte stinși, de multe ori prea slabi pentru a putea să-i vezi cu ochiul liber, dar devin vizibili în lumina soarelui care vine de sub linia orizontului. Apariția lor în acest an, mai devreme decît de obicei, poate sugera că în atmosfera Pămîntului se produc anumite schimbări.

O explicație completă puteți citi pe site-ul NASA, aici.

Sursa: newscom.md

Keywords:

soare , nori , NASA

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1928
Populația:
281 locuitori

Novovladimirovca este un sat din cadrul comunei Bîcioc din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 39 km de orașul Grigoriopol și la 68 km de Chișinău. Populaţia satului Novovladimirovca alcătuia 281 oameni în anul 2000. Satul Novovladimirovca a fost înființat în anul 1928.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.