28 may 2013, 12:15 Kaleidoscope views 7019
28 may 2013, 12:15 Kaleidoscope views 7019

Europa a rămas fără blugi americani


Foto: evz.ro

Blugii ar putea deveni o raritate sau chiar ar putea dispărea de pe piaţă. Uniunea Europeană a anunţat că taxele pentru aceste haine vor creşte de la 12 la 38%, dacă sînt produse în SUA, informează gandul.info.

De 140 de ani, blugii sunt la modă, deşi au fost purtaţi de generaţii întregi. Cu toate acestea, ei ar putea să dispară de pe piaţă, şi asta pentru că Uniunea Europeană vrea să pună o taxă producătorilor americani care fac blugi pentru femei.

Decizia vine după ce nu au fost respectate normele impuse de Organizaţia Mondială pentru Comerţ. 75% din blugii vânduţi în toată lumea sunt produşi în America, iar producătorii spun că o astfel de taxă ar fi o lovitură pentru afacerile lor, iar foarte mulţi oameni şi-ar pierde locurile de muncă.

Keywords:

moda , Europa , taxa

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
194 locuitori

Veveriţa este un sat din cadrul comunei Hîrceşti, raionul Ungheni. Satul Veveriţa este situat la o distanţă de 38 km de oraşul Ungheni şi la 71 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 194 de oameni. Satul Veveriţa a fost întemeiat în anul 1925.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.