10 june 2022, 19:00 Kaleidoscope views 1246
Horoscop pentru 7 octombrie 2022
10 june 2022, 19:00 Kaleidoscope views 1246

Horoscop pentru 7 octombrie 2022

BERBEC

Astazi vei avea de facut multe comisioane. Vei avea sansa sa recunosti unele persoane cu care vei discuta unele subiecte interesante. Vei afla ca unele intreprinderi se vor deschide in apropiere iar cei ce vor lucra acolo sunt vecini sau chiar rudele tale.

TAUR

Un prieten va veni sa iti propuna sa formati un parteneriat intr-o afacere ce poate sa iti aduca unele beneficii avantajoase. Acest lucru este cu siguranta ceva ce merita sa analizezi atent si sa iei in considerare unele fapte inainte de a le comite. In aceasta zi vei avea parte de unele reusite ce iti pot aduce anumite sume de bani.

GEMENI

S-ar putea sa fii un pic suprasensibil astazi. Este posibil sa devii iritat pe masura ce incepi sa banuiesti ca proiectele pe termen lung s-ar putea sa nu fie finalizate. A sosit momentul sa faci bilant. Este probabil un motiv intemeiat ca nu ai reusit sa finalizezi proiectul pe care l-ai intreprins acum cateva luni. Sfaturile celorlalti ar trebui sa te orienteze in directia corecta.

RAC

Oamenii nu sunt capabili sa fie prea simpatici cu povestea ta emotionala de azi, asa ca tine-o sub acoperire. Energia de astazi te invata sa te intaresti. Nu o lua personal. Realizeaza ca exista lectii importante pe care trebuie sa le invatam cu totii. Una dintre ele este sa stii cand sa taci.

LEU

O persoana carismatica ar putea sa te contacteze astazi si sa iti solicite ajutorul. Problemele emotionale legate de familie s-ar putea sa te faca sa te simti sumbru. Este posibil ca latura ta creativa sa fie nevazuta in timp ce te ocupi de problemele banale. Practic, te simti destul de optimist cu privire la viata si viitorul tau. Nu ti-e frica niciodata de munca grea si esti perseverent. Mergi pentru ceea ce doresti si fa pe toata lumea fericita, inclusiv pe tine insusi!

FECIOARĂ

Mintea ta este capabila sa se fixeze astazi pe un singur lucru si nu te vei odihni pana nu il vei obtine. Poate ca este un loc fizic la care incerci sa ajungi, un gadget nou pe care doresti sa il detii sau o persoana pe care doresti sa o cunosti mai bine. Nu te mira daca trebuie sa te lupti putin pentru a atinge acest obiectiv, oricare ar fi acesta.

BALANȚĂ

Daca simti ca nu faci progrese suficiente catre obiectivele tale, foloseste aceasta zi pentru a iti corecta obiectivul. Esti dezamagit de viata ta amoroasa? Poate ca i-ai dedicat o mare cantitate de energie in ultima vreme, fara a vedea prea multe beneficii. Mai asteapta cateva zile inainte de a lua vreo decizie drastica despre viitor.

SCORPION

Te poti astepta ca starea ta de spirit sa se imbunatateasca astazi. Proiectele profesionale si private pe care le ai in acest moment ar trebui sa progreseze bine. Te simti linistit si esti incurajat sa faci cateva planuri noi. Daca continui sa pastrezi ritmul, vei avea succes in redefinirea obiectivelor si directiei vietii.

SĂGETĂTOR

Aceasta zi va fi una plina de evenimente neasteptate. Din cauza unor mici probleme de sanatate exista posibilitatea sa ai unele mici conflicte cu cei din jurul tau. Vei reusi sa te linistesti repede si sa iti recapeti buna dispozitie si vei face tot posibilul sa te simti bine in compania celor din jur. Poti primi un mic cadou de la o persoana apropiata si vei fi foarte incantat. Incearca sa te odihnesti deoarece maine te asteapta o zi destul de incarcata.

CAPRICORN

Optimismul tau va primi probabil un mic impuls astazi. O intalnire emotionala memorabila poate fi sursa unui zel suplimentar. Sau poti obtine mari satisfactii din a face parte dintr-un grup. Treburile dureroase ale vietii de zi cu zi vor fi uitate cel putin astazi. Perspectiva nu este alta decat pozitiva!

VĂRSĂTOR

Persoana care este cea mai organizata si mai stabila va castiga cursa, asa ca fii tu insuti. Ai grija, totusi. Alte persoane pot incerca sa iti distraga atentia de la munca ta. S-ar putea sa te afli in mijlocul unui proiect important si sa decizi sa faci o pauza. Inainte sa stii, telefonul suna si dintr-o data esti prins fara scapare. Pauza la care sperai ca nu va dura mai mult de cinci minute s-a transformat intr-o mare intrerupere.

PEȘTI

Daca lucrurile nu au mers prea bine cu cei cu care iti petreci cea mai mare parte a timpului, s-ar putea sa fie timpul sa te gandesti la asteptarile tale. Intreba-te ce fel de asteptari ai de la altii si daca sunt corecte. Este posibil sa te astepti la acelasi lucru de la ceilalti, dar poate ca nu sunt in masura sa se potriveasca cu nivelul tau de performanta? Ia in considerare discutarea cu persoanele implicate pentru a afla cum se simt.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2022

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XIX
Populația:
1042 locuitori

Antoneşti este un sat şi comună din raionul Cantemir. Din componenţa comunei fac parte localităţile Leca și Antoneşti. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Cantemir și la 115 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1042 de oameni. Satul Antonești a fost menționat documentar în secolul al XIX-lea.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.