13 july 2022, 07:30 Kaleidoscope views 1568
Horoscopul pentru 13 iulie 2022
Photo: comandir.com
13 july 2022, 07:30 Kaleidoscope views 1568

Horoscopul pentru 13 iulie 2022

BERBEC

Încearcă să cauți libertate și experiențe noi astăzi. Acesta este un moment important pentru a îți deschide aripile și a explora. Ține minte că ceva sau cineva ar putea lucra pentru a te reține emoțional. O forță opusă promoveaza războiul în timp ce tu insișți să menții lucrurile pașnice. Poate că există o lecție importantă pe care trebuie să o înveți așa că fii mai asertiv în acțiunile tale și nu lasă oamenii să te încurce.

TAUR

Dacă oamenii insistă să facă lucrurile în felul lor, lasă-i. Lupta nu te va ajută la nimic. Acest tip de reacție va provoca doar mai multă tensiune între ține și cealaltă persoană implicată. Abordarea situației cu o atitudine ostilă va duce cel mai probabil la o situație în care pierd toți. Dacă apar certuri, încearcă să nu iei lucrurile personal.

GEMENI

Astăzi va fi ziua pe care o aștepți de multă vreme. Tot ceea ce ți-ai propus să faci, va avea succes iar la locul de muncă vei avea ocazia să îți pui în evidență calitățile și există posibilitatea să fii avansat. Încearcă să îți controlezi reacțiile pentru a evita anumite discuții în contradictoriu cu colegii. Seară vei primi un telefon prin care vei află noutăți despre starea de sănătate a unei rude

RAC

S-ar putea să fii puțîn descurajat de frenezia energiei prezente în aer astăzi. Încearcă să nu fii dezechilibrat de alte persoane care pot fi mai abrazive decât de obicei. Folosește această energie că pe un moment de eliberare pentru ține. Permițându-le celorlalți să-ți arate adevărul rece și dur, ai ocazia să-ți dezvălui și propriul adevăr. Evenimente neașteptate sunt probabile să îți vină în cale.

LEU

Nu fi surprins dacă acțiunile neașteptate ale altora îți dau un impuls inimii astăzi. Ai putea descoperi că o forță puternică de energie neregulată îți afectează emoțiile. Funcționează pentru a agită destul de mult lucrurile. Folosește-ți puterea de convingere că ghid pentru a te ajută să navighezi în apele dificile. Rămâi fidel cu ține însuți și nu-i lasă pe alții să ia decizii în locul tău.

FECIOARĂ

Este timpul să implementezi planurile pe care le-ai făcut că urmare a proceselor interne din ultimele zile. Sări pe scaunul șoferului și preia controlul. Pe măsură ce o faci, poate fi necesar să ridici o mică barieră mentală. Oamenii ar putea fi oarecum abrazivi, iar natură ta sensibilă este susceptibilă la comentarii dure. Ia lucrurile cu un grăunte de sare.

BALANȚĂ

Starea ta de spirit ar trebui să fie destul de bună astăzi. În general, vei descoperi că oamenii vor reacționa la tendința ta de a prelua conducerea. Reține că acest lucru indică, de asemenea, că probabil că vor fi mai probabil să riposteze. S-ar putea să ai tendința de a înclină spre bizar și neconvențional dar drumul de urmat astăzi este cel care promoveaza diversitatea și gândirea revoluționară. Fii un pionier în orice situație.

SCORPION

Fii puțîn mai curajos decât de obicei astăzi. Asumă-ți unele riscuri și arată-le altora că ai puterea de a realiza orice. Există un sentiment plin de viață și anxietate în ziua această care te-ar putea face neliniștit. Această energie te încurajează să te ridici și să mergi. Inițiază ceva în loc să aștepți că altcineva să preia conducerea. Nu-ți fie frică să eșuezi pentru că nu vei reuși niciodată dacă nu încerci.

SĂGETĂTOR

S-ar putea să ai scânteia necesară pentru a aprinde lucrurile astăzi iar asta poate fi chiar aliatul tău. Ar trebui să poți realiza destul de mult în conformitate cu tendințele predominante. Doar asigura-te că eșți constructiv cu criticile și ai grijă să nu fii prea abraziv față de oamenii cu care ai de-a face. Cu alte cuvinte, fii drăguț.

CAPRICORN

Interacțiunea cu ceilalți poate să nu fie deosebit de satisfăcătoare pentru ține astăzi. Ai putea avea senzația că altor oameni nu le pasă atât de mult pe cât credeai tu. Reține că fiecare face tot ce poate. Majoritatea oamenilor nu sunt la fel de sensibili că ține și probabil că nu au idee ce fel de impact au cuvintele lor asupra ta.

VĂRSĂTOR

Norii s-au ridicat în sfârșit și ar trebui să poți vedea din nou clar. Vei găși oameni probabil să te susțînă mai mult decât de obicei și ar trebui să profiți de asta. Argumentele ar putea fi deosebit de aprinse astăzi, iar faptele interesante și informațiile revoluționare vor fi transmise de la persoană la persoană. Asigura-te că ai toate faptele clare înainte de a deschide gură.

PEȘTI

Abordarea lentă și constanța a lucrurilor poate avea nevoie de o lovitură puternică astăzi. Nu-ți reține opiniile. Acesta este momentul să scoți totul pe masă, în ciuda tensiunii pe care o poate provoca. Forțe puternice sunt la lucru, așa că nu fi surprins dacă lucrurile se încing puțîn mai mult decât te-ai obișnuit. Faptul este că descoperiri incredibile pot fi făcute prin dezacorduri între diferite tipuri de oameni.

 

Source: horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2022

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1600
Populația:
743 locuitori

Mălăieşti este un sat din cadrul comunei Gălăşeni, raionul Rîşcani. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Rîșcani și la 204 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 743 de oameni. Satul Mălăești a fost menționat documentar în anul 1600.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.