23 june 2022, 19:15 Kaleidoscope views 1448
Horoscopul pentru 24 iunie 2022
Photo: ysia.ru
23 june 2022, 19:15 Kaleidoscope views 1448

Horoscopul pentru 24 iunie 2022

BERBEC

Vei observa ca emotiile tale ajung astazi la un punct culminant. Nu te alarma, dar ai grija sa nu ataci oamenii fara motiv. S-ar putea sa te simti lasat pe dinafara. Intepaturi neintentionate din partea altora te-ar putea impinge intr-o stare de furie. Cuvintele dure rostite astazi pot dauna sentimentelor altora pentru o lunga perioada de timp, asa ca ramai tacut.

TAUR

Extrema este numele jocului acum, mai ales pentru tine iar astazi, accentul este pus pe actiune. Tu esti cel care trebuie sa sune pe cineva pentru a termina treaba si nu vei mai astepta o secunda pentru a o face. Emotiile tale curg si ai o fantana nesfarsita de forta si resurse interne. Foloseste aceasta putere in avantajul tau. Conecteaza-te cu altii care impartasesc puncte de vedere similare si urmareste rezultatele incredibile care se formeaza.

GEMENI

Fii aventuros si intra pe un nou teritoriu. Fii un pionier si lucreaza pentru a face cateva descoperiri noi in lume. Ziua de astazi nu este o zi in care sa iti faci griji cu privire la consecinte. Este o zi buna pentru a incepe lucrurile. Exista o mare cantitate de energie de foc in cosmos care te ajuta in cautarea noului.

RAC

Anumite situatii pot fi dificil de gestionat astazi, deoarece acestea iau o intorsatura emotionala, iar tu risti sa devii anxios. Lucrurile incep fara planificarea atenta si consideratia pe care o consideri necesara dar incearca sa nu iti faci atat de multe griji. Propria indoiala va impiedica orice proiect. Ai incredere ca lucrurile se vor rezolva si fii indraznet.

LEU

Ar trebui sa descoperi ca starea de spirit generala a zilei este favorabila personalitatii tale. Profita de aceasta ocazie pentru a prezenta lumii mai multe ganduri si idei. Lasa-ti vocea sa fie auzita si foloseste-o cu forta si vigoare. Ai parteneri si prieteni care sunt dornici sa auda ce ai in minte. Angajeaza-te in lupta verbala si vei descoperi ca poti invata multe despre tine si despre ceilalti.

FECIOARĂ

Ceata s-a ridicat si esti gata de decolare. Starea de vis pe care poate ai experimentat-o ​​in ultima vreme a fost draguta, dar acum este timpul sa te misti din nou. Foloseste tot ce ai invatat din acea procesare interna recenta si foloseste-o in lumea practica. Incearca sa nu te lasi prins in focul incrucisat al conversatiilor care nu iti apartin cu adevarat. Simte-te liber sa incepi ceva nou.

BALANȚĂ

Aceasta este o zi grozava pentru tine, si vei descoperi ca exista o mare putere la dispozitia ta. Poate fi o zi a favorabila unor noi inceputuri iar acum ai acum ocazia sa o iei de la capat si sa iti creezi o baza emotionala solida de la care sa incepi. Elibereaza-te de sentimentele negative si de indoiala de sine. Foloseste aceasta zi ca o oportunitate de a porni pe noi terenuri si de a realiza orice ti-ai propus.

SCORPION

Focul din tine poate face rau astazi, asa ca ai grija si incearca sa nu fii prea impulsiv in actiunile tale. Tendinta ta naturala poate fi de a ataca pe altii fara sa te gandesti cu adevarat la consecinte. Daca te trezesti ca te impresurat, s-ar putea sa fie nevoie sa faci un pas inapoi fata de situatie si sa te relaxezi. Urmareste-ti obiectivele, dar asigura-te ca nu faci asta in detrimentul altora.

SĂGETĂTOR

Aceasta zi marcheaza inceputul restului vietii tale. Trateaza-o cu respect pentru ca s-ar putea sa fii intr-o cruciada, iar instinctele tale de lupta ar putea lucra peste program. Ai multa energie, asa ca nu-ti face griji ca te vei epuiza. Singurul lucru de care trebuie sa te ingrijorezi este posibilitatea sa calci pe degetele altora. Asigura-te ca iei in considerare modul in care actiunile tale ii afecteaza pe ceilalti.

CAPRICORN

S-ar putea sa simti ca cineva te loveste astazi, indemnandu-te sa te ridici si sa te misti. Nu fi surprins daca acea persoana pare sa se ia de tine fara niciun motiv. Lipsa de simpatie si sensibilitate a altor oameni ar putea fi acuta intr-o zi ca aceasta dar incearca sa nu o iei personal. Invelisul exterior dur poate fi pus la incercare in ceea ce te priveste.

VĂRSĂTOR

Aceasta este o zi grozava pentru a te urca pe scena si a-ti face cunoscuta prezenta. Spune-le oamenilor ca esti liderul haitei pentru ca este mare nevoie ca tu sa iei carma acum si nu ar trebui sa te dai inapoi de la aceasta responsabilitate. Instinctul razboinic din interiorul tau este probabil puternic, asa ca nu ezita nicio secunda.

PEȘTI

Aceasta este o zi buna pentru a adauga o scanteie vietii tale. Daca lucrurile au parut plictisitoare si stagnante in ultima vreme, s-ar putea sa fie nevoie sa introduci un pic de entuziasm in ecuatie pe langa fler si dinamism. Ia lucrurile in propriile maini si urmareste-ti in mod activ obiectivele. Ai un puternic simt al directiei. Ai incredere in instinctele tale si mergi in aceasta directie. Nu ezita.

Source: horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2022

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1459
Populația:
2125 locuitori

Andruşul de Jos este un sat şi comună din raionul Cahul. Andruşul de Jos este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Cahul și la 170 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2125 de oameni. Satul Andruşul de Jos a fost menționat documentar în anul 1459.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.