15 april 2022, 17:30 Kaleidoscope views 1458
La Chișinău se va organiza un Tîrg de Florii
Photo: inklincity.ru
15 april 2022, 17:30 Kaleidoscope views 1458

La Chișinău se va organiza un Tîrg de Florii

În scopul promovării și valorificării tradițiilor și obiceiurilor pascale, Primăria municipiului Chișinău anunță că organizează Tîrgul de Florii al meșterilor populari, transmite moldovenii.md cu referire la newsmaker.md.

Potrivit autorităților municipale, tîrgul va avea loc în perioada 16-17 aprilie, începînd cu ora 10:00 pînă la ora 18:00.

În Scuarul Arcului de Triumf își vor expune produsele meșterii populari din cadrul Centrului Național de Conservare și Promovare a Patrimoniului Cultural Imaterial.

În Scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”, pe aleea adiacentă str. Al. Pușkin, vor fi amplasate tarabele meșterilor artizanali din cadrul AO „Uniunea Meșterilor Populari din Moldova”.

 

Source: newsmaker.md

Keywords:

centru , Chisinau , tirg

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
2204 locuitori

Bălăneşti este un sat şi comună din raionul Nisporeni. Din componenţa comunei fac parte 2 localităţi: Bălăneşti și Găureni. Satul Bălăneşti este situat la o distanță de 15 km de oraşul şi staţia de cale ferată Ungheni, la 18 km de oraşul Nisporeni şi la 90 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2204 de oameni. Satul Bălănești a fost menționat documentar în anul 1437.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.