28 march 2013, 13:10 Kaleidoscope views 10941
28 march 2013, 13:10 Kaleidoscope views 10941

Teoria conspiraţiei: Cine e individul care apare la doi metri de Obama?

O publicaţie online foarte populară în Statele Unite face un "exerciţiu de imaginaţie" care a antrenat în joc extrem de mulţi cititori. Wired prezintă un filmuleţ în care accentul este pus pe o gardă de corp a preşedintelui Barack Obama "cu o înfăţişare de extraterestru". Înregistrarea a reaprins pasiunea pentru teoria conspiraţiei, zeci de mii de americani distribuind pe Youtube sau Facebook filmuleţul. 

În materialul încărcat pe YouTube apare o gardă de corp a preşedintelui cu o figură "reptiliană" şi care "îşi schimbă forma", potrivit naratorului. Acesta crede că "extraterestrul” are la un moment dat probleme, deoarece "tehnologia" pe care o foloseşte pentru a avea formă umană nu mai funcţionează cum trebuie. "Se schimbă într-o formă reptiliană, nonumană", comentează naratorul.

Administraţia Obama a transmis însă că, în această perioadă de austeritate, paznicii extratereştrii costă prea mult. "Nu pot confirma zvonurile din înregistrarea video, dar orice program care presupune protejarea preşedintelui cu extratereştri şi roboţi trebuie amînat", a declarat, ironic, Caitlin Hayden, purtătorul de cuvînt al National Security Council, pentru revista Wired.

Keywords:

America , Barack Obama

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1522
Populația:
735 locuitori

Bîrlădeni este un sat şi comună din raionul Ocniţa. Din componenţa comunei fac parte trei localităţi: Bîrlădeni, Paladea şi Rujniţa. Satul Bîrlădeni este aşezat pe cursul de sus al rîului Ciuhur, la o distanţă de 9 km de staţia de cale ferată Rediul Mare, la 25 km de oraşul Ocniţa şi la 207 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului Bîrlădeni constituia 735 de oameni. Prima atestare documentară a satului Bîrlădeni datează din anul 1522.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.