28 january 2022, 19:00 Kaleidoscope views 2840
Horoscopul pentru 29 ianuarie 2022
28 january 2022, 19:00 Kaleidoscope views 2840

Horoscopul pentru 29 ianuarie 2022

BERBEC

Pentru a obtine rezultate mai bune cu o persoana incurcata, ar fi bine sa te gandesti la schimbarea abordarii. Daca ai fost prietenos, incearca sa fii putin mai racoros. Daca ai jucat din greu pentru a obtine ceea ce ai panuit, atunci poate fi timpul sa sarbatoresti. Zambeste un pic mai mult, initiaza conversatii si impartaseste un secret personal cu cei dragi.

TAUR

Munca ta ar putea dura mult timp astazi, poate fi legata de locul de munca sau probabil de treburi in jurul casei. Prietenii sau familia ti se pot alatura, iar conversatia lor te-ar putea ajuta la finalizarea unor sarcini. Finalizarea sarcinilor ti-ar putea elibera restul zilei si vei avea timp de socializare. Exista posibilitatea sa te intalnesti seara cu un partener romantic+-.

GEMENI

Exita posibilitatea ca in aceasta zi sa ti se aduca niste critici destul de serioase si te vei simti atacat in mod direct de ceea ce se spune, astfel ca nu prea te simti in largul tau. Se pare ca si cei care in mod normal te sustineau moral, acum s-au dat la o parte si te-au lasat in fata tirului de cuvinte deloc politicoase. Incearca sa fii calm si sa faci fata oricarei situatii.

RAC

Daca in ultima vreme ai avut parte de o perioada grea si solicitanta pe plan profesional, astazi va lua sfarsit si s-ar putea spune ca revii la normal. Exista riscul sa apara anumite probleme ce te fac sa pierzi bani si bunuri din cauza unor promisiuni si de aceea ar fi indicat sa stai departe de orice tranzactii care implica sume mari de bani.

LEU

O explozie brusca de inspiratie pentru un proiect creativ te poate impiedica sa te ocupi de anumite sarcini in aceasta dimineata. Vei avea nevoie de informatii si de materiale pe care nu le ai la domiciliu si gasirea acestora ar putea necesita cheltuieli destul de mari. Nu renunta la idee. Este posibil sa fie una buna si cu siguranta vei dori sa o urmaresti.

FECIOARĂ

Ar fi bine sa depui mai mult efort in cariera ta astazi si sa termini munca pe care ai lasat-o la o parte. Este o idee buna sa evaluezi situatia actuala si sa te gandesti daca este bine sa lasi timpul sa iti seteze obiectivele. Aminteste-ti ca seful tau este o fiinta umana si, uneori, o conversatie simpla, ocazionala, poate pune bazele viitorului tau. Inainte de a initia anumite conversatii, organizeaza-ti timpul pentru a iti putea formula planurile si pentru a organiza o lista a realizarilor recente.

BALANȚĂ

Se pare ca pe plan personal, lucrurile par incalcite in aceasta zi. Relatiile cu cei din jur sunt putin tensionate, in plan afectiv exista stres si temeri, iar financiar, nu stai chiar pe roze. Zona carierei iti ofera motive de satisfactie si bucurie, asa ca indreapta-ti atentia in aceasta directie. Iar in ceea ce priveste tensiunile din aceasta zi, incearca sa iti pastrezi calmul.

SCORPION

Astazi este o zi fantastica pentru tine. Natura ta senzuala si grijulie va fi apreciata. Chiar daca te odihnesti si te relaxezi, astazi vei avea parte de dragostea si norocul dorit. Creativitatea ta este, de asemenea, la inaltime in tot acest timp. Ar trebui sa profiti de aceasta energie si sa folosesti in mod activ talentul pentru a crea ceva frumos si semnificativ.

SĂGETĂTOR

Sunt sanse ca in aceasta zi sa primesti o suma importanta de bani ce te va ajuta sa iti pui in aplicare anumite planuri pe care le tot amanai. Ar fi bine sa fii chibzuit, astfel incat sa nu cheltui tot in prima zi. Spre seara, un prieten apropiat te va invita la o mica petrecere unde vei reusi sa cunosti persoane noi. Relaxeaza-te!

CAPRICORN

Iesi in seara asta cu prieteni care iti promit anumite informatii? S-ar putea sa fii tentat sa manaci si sa bei prea mult si sa cheltuiesti la fel de mult. De obicei ai un stomac destul de puternic, dar astazi nu este ziua potrivita in care sa te dai in spectacol. Iesi putin, dar apoi invita-ti prietenii in casa pentru o cafea. In acest fel, vei avea parte de starea pe care ti-o doreai cand te vei trezi maine!

VĂRSĂTOR

Unele informatii despre un eveniment major ar putea sa te deranjeze si sa te deruteze. Ar putea exista rapoarte contradictorii, iar comentatorii ar putea confunda problema chiar mai mult. Esti preocupat in primul rand de modul in care te va afecta acest lucru. Raspunsul este probabil foarte simplu. Adevarul va iesi la iveala in cateva zile. Ai rabdare!

PEȘTI

Te-ai trezit fericit si entuziasmat. Intuitia ta iti spune ca vei atinge tot ce ti-ai propus. Indiferent de obiectivele tale in cariera, educatie sau ceva personal, vei face totul pentru a fi sigur ca vei reusi. Daca nu ai alta optiune semnificativa de partea ta pentru a iti sustine progresul, toate semnele indica faptul ca te vei intalni cu cineva special in curand. Daca ai un partener, esti o persoana norocoasa!

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2022

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1455
Populația:
4497 locuitori

Budeşti este un sat şi comună din municipiul Chișinău. Din componenţa comunei fac parte localităţile Văduleni și Budeşti. Localitatea se află la distanța de 10 km de municipiul Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 4497 de oameni. Satul Budești a fost menționat documentar în anul 1455.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.