24 january 2022, 19:00 Kaleidoscope views 3490
Horoscopul pentru 25 ianuarie 2022
24 january 2022, 19:00 Kaleidoscope views 3490

Horoscopul pentru 25 ianuarie 2022

BERBEC

Din cauza unor probleme financiare, astazi vei fi putin distrat si iti va fi greu sa te concentrezi pe ceea ce ai de facut. Probabilitatea de a obtine un imprumut este destul de mica azi, dar sunt sanse sa te redresezi financiar in scurt timp. Pana la finalul acestei zile sunt sanse sa primesti o veste legata de o suma de bani pe care o asteptai de ceva vreme. Incearca sa ai rabdare si vei vedea ca totul se va rezolva cat ai clipi.

TAUR

Romantismul este mirosul parfumat al tuturor trandafirilor din lumea ta, dar nu esti foarte sigur ca partenerul tau se afla pe aceeasi lungime de unda cu tine. O dezvaluire emotionala se poate face, insa, subtil, pentru a testa apele. Daca nu vei primi in curand declaratii reciproce, poti incerca sa scrii totul ca o idee trecatoare, nu o emotie pasionala. O astfel de sansa nu este usoara, dar persoana iubita iti va da indicii pentru a afla daca usa ei este deschisa astazi.

GEMENI

Viata ta decurge foarte bine in acest moment si esti gata sa sarbatoresti. Acum, cand lucrurile merg de-a lungul acestei stari de bine, este de obicei pentru ca doua categorii particulare sunt cat mai aproape de cele mai perfecte, iar aceste categorii sunt dragoste si bani. Daca asta e situatia, ce zici de a face ceva in secret?

RAC

Obligatiile pot fi destul de stresante pentru tine in aceasta zi. Daca vei incerca sa iti echilibrezi ziua intre responsabilitati si distractie, incearca sa nu accentuezi prea tare. Respira adanc si creeaza-ti o lista de rezolvare a problemelor, abordand doar ceea ce intr-adevar nu poti realiza pana maine. Acorda-ti putin timp pentru a iesi cu prietenii la o racoritoare sau la o mica festivitate si ziua ta va fi echilibrata si completa.

LEU

Este timpul tau. Ai sansa de a-ti lasa sentimentele deoparte sa te arati cu mandrie, fara nici o urma de regret. Aceasta este sansa ta si tu esti pregatit pentru asta. Chiar daca este asa, s-ar putea sa te simti atat de exuberant incat te va ingrijora sa depasesti masura, si asta este o preocupare legitima.

FECIOARĂ

Te-ai trezit in aceasta dimineata cu o pofta puternica pentru adrenalina si ai sentimentul ca nu te vei odihni pana nu vei ajunge unde vrei. Cand vine vorba de intalnirile cu ceilalti, incerci din rasputeri sa pastrezi melodrama la un nivel minim. Daca inca mai ai dorinta de a starni lucrurile, gandeste-te la timpul si energia pe care le-ai consumat in pastrarea acestor relatii. Nimeni nu spune ca nu poti avea parte de adrenalina, dar in acest caz, bungee-jumping ar putea fi mai sigur.

BALANȚĂ

Astazi vei avea parte de o zi agitata astfel incat poti fi tentat sa iti tii capul in jos si sa respecti proiectele si planurile tale. Chestia este ca, daca poti apuca o parte din energia din jurul tau, vei vedea modalitati diferite de tratare a acestei probleme, cai care nu sunt doar mai productive, ci si mai distractive. In mod similar, in seara asta instinctul tau poate fi sa te ascunzi sub o patura confortabila, dar daca iesi in oras, vei avea parte de o atmosfera frumoasa si stralucitoare.

SCORPION

Odata ce ai facut un plan, iti place sa te tii de el si sa il duci pana la sfarsit si aceasta este cu siguranta o trasatura admirabila. Cu toate acestea, este de asemenea important sa stii cand planul tau ar putea fi optimizat printr-o mica modificare, chiar si atunci cand este deja in curs de desfasurare. Cand poti fi flexibil, poti raspunde complet la circumstantele actuale si poti obtine cele mai bune rezultate posibile.

SĂGETĂTOR

Dintre toti cei de la locul de munca tu esti singurul care va lucra cel mai bine atunci cand se sincronizeaza cu cei din jurul lor astazi. Lucrul cu ceilalti sau chiar solicitarea de ajutor ar trebui sa obtina cele mai bune rezultate pentru aceasta zi. Cand obtii sprijinul de care ai nevoie, aratand o multime de apreciere este cheia. Vei obtine ceea ce ai nevoie va fi facut bine, cu putin ajutor din partea prietenilor tai.

CAPRICORN

Ai grija sa nu cheltuiesti sau sa iti permiti prea multe in aceasta perioada. Realitatea trebuie sa se potriveasca cu venitul tau. Niste planificari frivole financiare ar putea parea cam stricte pentru acest moment, dar te vor ajuta sa fii un exemplu pentru ceilalti si sa ii indrumi. Chiar daca ti-e greu sa crezi, poate chiar in acest moment cineva vorbeste despre tine, te recomanda undeva si face jocurile astfel incat tu sa ai de castigat. E vorba in primul rand despre castiguri materiale, dar si despre alte favoruri care-ti vor fi clare in scurt timp.

VĂRSĂTOR

Astazi te vei simti mult mai puternic din punct de vedere monetar decat te-ai simtit vreodata. Vei realiza necesitatea de a face aranjamente monetare pentru a preveni o instabilitate financiara care ar putea aparea in viitor. Calitatile tale de lider vor fi apreciate de oamenii din jurul tau. Pot exista fluctuatii salbatice in tranzactiile monetare. Astazi vei fi ambitios si meticulos. Planificarea si scrupulele tale vor stabili ritmul la locul de munca. Asteapta-te sa fii chemat pentru un nou proiect propus de sefii tai si asteapta-te la o runda de voci invidioase din partea colegilor tai tai.

PEȘTI

Te vei rostogoli pe drumul vietii intr-o stare de creatie minunata astazi. Capacitatea ta de a inspira chiar si pe cineva cu nivelul de energie scazut nu cunoaste limite. Fii atent sa nu te extinzi prea mult prin suprasolicitarea lucrurilor si pastreaza-ti atentia pentru cei care iti vor solicita ajutorul. Probabil te vei simti alimentat si gata pentru orice, astfel incat sa te bucuri de fiecare moment cand va veni timpul.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2022

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1921
Populația:
2190 locuitori

Petrunea este un sat şi comună din raionul Glodeni. Petrunea este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Glodeni și la 167 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2190 de oameni. Satul Petrunea a fost înființat în anul 1921.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.