20 january 2022, 19:00 Kaleidoscope views 2785
Horoscopul pentru 21 ianuarie 2022
20 january 2022, 19:00 Kaleidoscope views 2785

Horoscopul pentru 21 ianuarie 2022

BERBEC

Chiar si dusmanii tai sunt gata sa tina cont de preferintele tale, sa asculte ceea ce ai de spus si sa faca intelegeri cu tine. In afaceri nu vei avea probleme cu interventiile de urgenta, de transport, expediere si gestionarea adecvata a documentelor.

TAUR

Esti un foarte bun negustor zilele acestea si s-ar putea sa pui mana pe niste chilipiruri. Orice vrei sa cumperi, faci tu ce faci, si reusesti sa scoti la un pret mai mic. Pe plan amoros lucrurile nu stau la fel de bine, asa ca s-ar putea ca partenerul sa iti ceara o pauza de gandire pentru a vedea daca mergeti impreuna mai departe sau din contra, separat.

GEMENI

Deciziile privind investitiile, economiile sau alte aspecte financiare ar putea necesita toata atentia ta in aceasta zi. Incearca sa nu intri in panica. La cat de pregatit esti, vei observa ca totul e chiar mai usor decat pare. Chiar daca nu simti ca este destul de important sa termini ceea ce ai de facut, vei incerca sa finalizezi totul la timp.

RAC

De obicei, esti un muncitor devotat, daca lucrarea implica un loc de munca, un proiect personal sau pur si simplu treburi in jurul casei. Astazi, totusi, treci printr-o stare de lenevie. Astazi nu vrei sa faci nimic decat sa te minti, sa citesti sau sa urmaresti TV. Este bine. Toti avem nevoie de timp pentru a lasa garda jos si sa ne relaxam.

LEU

Ai avut intotdeauna un talent pentru toate lucrurile financiare, dar astazi abilitatile tale sunt imbunatatite. Ai descoperit toate informatiile legate de investitii gratuit pe internet si le absorbiti ca un burete. Experienta acumulata iti va permite sa iei unele decizii corecte in viitorul apropiat.

FECIOARĂ

Partenerul tau de viata are nevoie de sprijinul tau, nu de o prelegere. Se poate ca el sa stie ca esti la dispozitie pentru a asculta si ajuta in orice fel, dar nu iti " lovi" partenerul cu bunatate. El va veni la tine in momentul in care este gata. Intre timp, ar fi bine sa ai grija de nevoile tale fizice. In cazul in care corpul tau tanjeste la un exercitiu, de ce nu maresti distanta de jogging sau sa adaugi un timp suplimentar la antrenamentul de la sala de sport?

BALANȚĂ

Desi partenerul tau se simte foarte senzual in acest moment, s-ar putea sa nu te simti prea bine ca sa devi pasionat. Ai avut cateva zile stresante si abia te misti, deci raspunsul tau la superstitiile sexuale este apt in cel mai bun caz. Afectiunea ta nu s-a diminuat cu siguranta, dar partenerul tau ar putea interpreta comportamentul tau in acest fel. Orice ai decide sa faci, asigurate ca partenerul tau stie exact cum te simti si de ce te simti in felul acesta.

SCORPION

Chiar daca lucrurile par sa se desfasoare pur si simplu superb, nu te poti ajuta dar iti vei face mereu griji de cum va decurge situatia actuala. Pesimismul tau nu iti face nici un fel de favor. In aceasta zi te poti astepta la perfectiune chiar si atunci cand nu este posibil. Pentru moment, ceea ce vrei cu adevarat este inca in sfera posibilitatilor. Acorda-ti putin timp pentru a face lucruri ce iti pot opri ingrijorarea.

SĂGETĂTOR

De obicei esti o persoana foarte practica si descendenta, dar astazi esti mai inclinat decat de obicei. Lucrurile spirituale par atragatoare si te-ai putea gasi cautand discutii cu oameni care sunt bine pregatiti pentru astfel de chestiuni. Poti afla, de asemenea ca imaginatia ta lucreaza ore suplimentare. Rasfata-te asa cum ai visat. Cu totii trebuie sa scapam din cand in cand de viata monotona.

CAPRICORN

Dorinta de a sta singur si de a te bucura de singuratate poate fi in conflict cu realitatea obligatiilor tale in aceasta zi. S-ar putea sa te afli uneori in spatiu si sa nu te poti concentra asupra sarcinilor curente, asa ca incearca sa ramai concentrat. Unele scrisori iritante sau apeluri telefonice ar putea sa iti ocupe majoritatea timpului, dar nu te ingrijora deoarece nu este ceva cu care nu te poti descurca. Poate ar fi bine sa vezi un film interesant in aceasta seara.

VĂRSĂTOR

In aceasta zi vei decide impreuna cu ceilalti membri ai familiei sa faceti o curatenie mai aprofundata in casa. De obicei aceasta ar fi o idee buna dar astazi nu prea este ceea ce ar trebui sa fie si vei fi nevoit sa faci mai multa curatenie decat te asteptai. Incearca sa faci cat poti, apoi te vei putea relaxa.

PEȘTI

Unele sarcini destul de plictisitoare care ar putea implica documente, ar putea sa iti ocupe mai mult timp in aceasta zi. Ai putea sa te distrezi usor si sa fii ispitit sa-l lasi deoparte si sa faci ceva mai interesant, dar ai grija sa nu cazi in capcana. Vei dori ca modelul recent de succes sa continue si prin urmare este mai vine sa indepartezi lucrurile plictisitoare si apoi sa treci la ceva mai interesant.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2022

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1914
Populația:
1369 locuitori

Vladimirovca este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Slobozia și la 91 km de Chișinău. Populaţia satului Vladimirovca alcătuia 1369 de oameni în anul 2004. Satul Vladimirovca a fost înființat în anul 1914.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.