17 january 2022, 19:00 Kaleidoscope views 2611
Horoscopul pentru 18 ianuarie 2022
17 january 2022, 19:00 Kaleidoscope views 2611

Horoscopul pentru 18 ianuarie 2022

BERBEC

In aceasta zi exista posibilitatea sa faci niste schimbari majore in viata ta amoroasa. Parteneriatele de afaceri sunt de asemenea favorizate, astazi existand posibilitatea sa intalnesti niste persoane importante. Incearca totusi sa eviti speculatiile de orice fel.

TAUR

Ziua de azi te va gasi mult mai atent la nevoile si sentimentele altora. Esti dispus sa asculti problemele unor prieteni melancolici si sa ajuti la rezolvarea acestora. Orice ar fi, fii sigur ca eforturile tale vor fi apreciate. Vei creste alaturi de cei care inseamna cel mai mult pentru tine acum, inclusiv partenerul tau.

GEMENI

Unele probleme din trecut par a iesi din nou la suprafata ceea ce te va face sa devii foarte nervos. Din cauza acestei stari vei avea tendinta sa critici persoanele de langa tine. Ai grija sa nu ranesti pe cel ce te-a ajutat pana acum deoarece risti sa ramai fara cel mai bun prieten. Incearca sa cauti o solutie astfel incat toata lumea sa fie multumita.

RAC

Nadejdea ta legendara este sa te joci. Esti prea grabit in aceasta zi. Este posibil sa fi schimbat lucrurile din jurul tau, dar nu ai schimbat cine esti cu adevarat. Rezisti tentatiei de a narui totul pentru a incepe din nou. Daca ai fi facut-o, in cateva luni te-ai fi intors de unde ai inceput. Ar fi bine sa te gandesti la o abordare mai buna.

LEU

Din cauza unor persoane ce vor dori sa te viziteze vei fi nevoit sa iti schimbi planurile pe care le aveai in legatura cu o calatorie. Partenerul de viata nu este incantat de decizia pe care ai luat-o si exista sa aveti parte de unele discutii in contradictoriu. Ar fi bine sa amani sa faci unele investitii deoarece risti sa iesi in pierdere. Nu uita sa te odihnesti pentru a evita anumite probleme.

FECIOARĂ

In decursul acestei zile vei fi nevoit sa te concentrezi pe unele probleme ce nu suporta amanare. In cazul in care simti ca nu faci fata acestor presiuni ar fi indicat sa apelezi la ajutorul unor prieteni apropiati. Spre seara se anunta vizita unor prieteni de familie ce nu te-au mai vazut de mult timp. Incearca sa fii o gazda placuta si sa faci astfel incat toti sa se simta minunat.

BALANȚĂ

Vei primi cateva vesti bune ce au legatura cu o suma de bani. Acest lucru te va face sa te simti optimist. Probabil vei dori sa stai sa te odihnesti si sa vizionezi un film sau o emisiune ce iti va capta atentia. Un telefon de la o persoana apropiata te va bucura si te va face sa iti schimbi starea de spirit.

SCORPION

Partenerul tau are sentimente reale pentru tine si este gata pentru urmatorul pas. Este mai bine sa te gandesti la lucrurile pe care le aveti in comun, dar si la momentele dureroase prin care ati trecut. Acesta este un moment bun pentru un armistitiu. De asemenea, este favorabil pentru aparitii si spectacole publice, precum si oricare alte proiecte de echipa.

SĂGETĂTOR

Vei avea parte de o zi plina de evenimente neasteptate. Exista posibilitatea ca la locul de munca sa intampini o anumita tensiune intre tine si colegii de munca. Sefii iti vor aprecia corectitudinea si ideile creative si sunt sanse sa iti propuna un nou parteneriat. Fii atent la ce decizii vei lua.

CAPRICORN

Astepti sa incepi ziua in forta cu o energie reinnoita. Aproape totul de pe lista ta de sarcini va fi dus la inplinire. Partenerul de viata te va ruga sa il insotesti la cumparaturile pentru aceasta perioada. Incarca-te cu mult calm deoarece traficul va fi infernal.

VĂRSĂTOR

Se pare ca vei avea de platit unele datorii, facturi restante sau chiar anumite daune materiale. Vei fi nevoit sa faci un efort si sa iti organizezi mai bine munca si sa fii mai cumpatat. Te gandesti sa calatoresti putin, dar te vei concentra pe ideile care trebuie sa iti imbunatateasca viata de familie.

PEȘTI

Latura ta romantica va iesi in evidenta astazi si va fi remarcat de cei din jurul tau si mai ales de persoana iubita. Poti incerca sa o pastrezi la vedere pana spre seara cand ai putea avea anumite discutii pe aceasta tema. Incearca sa vorbesti cu calm si cine stie, poate iti vei duce relatia la un alt nivel.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2022

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1528
Populația:
7006 locuitori

Cojuşna este un sat şi comună din raionul Străşeni. Cojuşna este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Strășeni și la 16 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 7006 oameni. Satul Cojușna a fost menționat documentar în anul 1528.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.