12 august 2021, 19:00 Kaleidoscope views 1960
Horoscopul pentru 9 decembrie 2021
12 august 2021, 19:00 Kaleidoscope views 1960

Horoscopul pentru 9 decembrie 2021

BERBEC

Lucrurile se vor misca mai mult in favoarea ta pe masura ce ziua trece. O energie lejera, sensibila domina va atmosfera si iti va fi mai usor sa fii tu insuti. Calitatile tale iubitoare si hranitoare sunt accentuate. Este posibil sa ai nevoia de a cumpara alimente si de a gati o masa minunata pentru tine si pentru altii.

TAUR

S-ar putea sa ai impresia ca ai gresit ceva astazi, mai ales cand se apropie sfarsitul zilei. Nimic nu pare sa-ti alunge senzatia dar lucrurile nu stau chiar atat de rau pe cat crezi. Cel mai probabil, o parte din nelinistea ta are de-a face cu anticiparea evenimentelor viitoare. Pot aparea tensiuni dificile atunci cand devii iritabil fara motiv. Nu inrautati situatia mai mult decat trebuie.

GEMENI

Esti intr-o pozitie buna pentru a face o descoperire majora. Sensibilitatea ta lucreaza in avantajul tau si iti ofera o perspectiva asupra lucrurilor pe care altii le dor. Vestea buna este ca aceasta vine cu o forta de baza suplimentara care te va ajuta sa fii mai practic in deciziile tale si mai rational in actiunile tale. Aceasta combinatie minunata te ajuta sa obtii succesul si norocul pe care le meriti.

RAC

Nu te agata prea mult de spiritul liber care poate domina orele diminetii. Distreaza-te in acel moment, dar toate lucrurile bune trebuie sa se incheie la un moment dat. S-ar putea sa fii chemat pentru o slujba mai serioasa cand se implineste seara. In loc sa mergi inainte si sa lucrezi pentru a face lucrurile asa cum vrei, fii mai sensibil la ceilalti si mai intemeiat in abordarea ta.

LEU

S-ar putea sa simti ca ajungi la un punct culminant cu privire la o problema pe care o iei personal. Exista o forta puternica care iti trezeste sentimentele, dar asta nu inseamna ca trebuie sa o scapi de sub control. In timp ce aceasta emotie se formeaza in tine, exista o forta solida si stabila care te ajuta sa iti tii picioarele pe pamant. Acest colac de salvare este intotdeauna acolo cand ai nevoie de el.

FECIOARĂ

Ai grija sa nu lasi natura ta neregulata si vointa sa domine scena. Mergi cu fluxul si fii mai sensibil la oamenii din jurul tau. Ramai pe pamant, concentrat si constient de emotiile tale. Acest lucru poate fi mai usor de spus decat de facut, dar acest tip de comportament este cheia pentru a profita la maximum de ziua de azi. Exista sansa de a face lucrurile intr-un mod usor diferit decat esti invatat.

BALANȚĂ

S-ar putea sa fii certat pentru ceva de care nu ai avut grija in mod corespunzator. Exista un sentiment minunat de expansiune in ziua de azi pe care ar trebui sa-l valorifici. Nu te impotmoli prea mult in lucrurile marunte si nu te lasa coplesit de ceea ce ai gresit. Mai sunt multe lucruri minunate de sarbatorit.

SCORPION

Inceputul zilei poate incepe mai relaxat. Scopul jocului pentru tine va fi sa te distrezi. Pe masura ce ziua trece, vei simti ca trebuie sa te organizezi mai mult. Trebuie sa incepi sa planifici din timp si sa te concentrezi in ceea ce priveste sarcinile de care va trebui sa te ocupi curand.

SĂGETĂTOR

Este posibil sa ai parte de un pic de tensiune si rezistenta cu cineva in prima parte a zilei, dar lucrurile se vor usura pe masura ce se apropie seara. Oamenii vor fi mai flexibili pe masura ce ziua trece si vor fi mai receptivi la perspectiva ta. Cu cat esti mai organizat si mai intemeiat, cu atat este mai mult spatiu pentru expansiune si crestere in tot ceea ce faci.

CAPRICORN

S-ar putea sa fii prins intr-o dilema dificila. Atentia ta asupra nevoilor altora te poate atrage in drame la care nu vrei sa iei parte. Ca urmare, este posibil sa fii indecis si sa nu fii sigur cum sa procedezi. Trebuie sa gasesti echilibrul intre a te ingriji de nevoile tale si a fi atent fata de ceilalti. Vei avea incredere in decizia ta odata ce o vei lua.

VĂRSĂTOR

Odata ce ai sentimentele sub control, poti fi mai expansiv in alte parti ale vietii tale. Le poti ramifica pentru a ajunge si la altii si poti face conexiuni importante care te vor ajuta sa te indreptati spre succes si noroc. Exista o oportunitate disponibila pentru tine astazi, asa ca nu o pierde lasand emotiile sa te invinga!

PEȘTI

In loc sa iti directionezi toata energia spre exterior si sa domini conversatia cu ideile tale, ia in considerare ascultarea. Fii receptiv la opinii si idei. O minunata expansiune mentala si emotionala are loc atunci cand primesti in loc sa fii atat de preocupat de proiectarea in afara. Fii mai concentrat pe ceea ce se intampla in interior, in loc sa fii atat de ingrijorat de evenimentele din exterior.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2021

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1817
Populația:
1137 locuitori

Cotiujenii Mici este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cotiujenii Mici, Alexeuca și Gura-Oituz. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Sîngerei și la 117 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 1137 de oameni. Satul Cotiujenii Mici este menționat documentar în anul 1817.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.