17 march 2021, 19:00 Kaleidoscope views 3472
Horoscopul pentru 18 martie 2021
17 march 2021, 19:00 Kaleidoscope views 3472

Horoscopul pentru 18 martie 2021

BERBEC

Poti invata cum sa fii prietenul tau cel mai bun si tot ce trebuie sa faci este sa te incurajezi si sa eviti auto-critica nerealista. Daca ai nevoie de o ingrijire delicata si nu este nimeni in jur sa iti dea, poti sa te imbratisezi emotional, reamintindu-ti ca esti special si ca ai abilitati si calitati unice. Aceasta este o zi potrivita pentru a lucra la stima de sine si la comunicarea interna.

TAUR

Vizitatori neasteptati ar putea sa iti ofere posibilitatea unor noi oportunitati de lucru. Acest lucru te-ar putea ajuta sa avansezi la locul de munca curent sau poate fi o activitate pe care o poti face singur – poate pe baza de voluntariat. Orice ar fi, probabil va fi interesant. S-ar putea chiar sa fii nerabdator sa continui cu asta. Linisteste-te. Daca te antrenezi prea mult, nu vei mai putea continua.

GEMENI

Poate fi tentat sa-ti impui propriile reguli, pentru ca intr-adevar nu esti multumit de cei din fata ta. Fii atent sa faci acest lucru fara a intelege mai intai implicatiile complete pentru tine si oamenii din jurul tau. Cu toate acestea, daca simti ca anumite lucruri nu sunt corecte, ia masuri pentru a le schimba. Nu exista nici un motiv pentru care trebuie sa ramai atasat de constrangerile traditionale.

RAC

Nimic nu este prea fierbinte pentru tine, dar, de ce insisti sa-ti arzi mana cand nu trebuie? Incerci sa impresionezi pe cineva aratand ca nu poti fi afectat? Poti fi ars la fel de usor ca oricine altcineva, chiar daca o vei nega. Fa-ti treaba cum trebuie si nu incerca sa dovedesti ceva altora, mai ales cand e vorba de lucruri legate de dragoste.

LEU

Daca nu ai primit dragostea pe care o doresti in ultima vreme, poate ca este pentru ca nu ai cerut acest lucru. Daca esti implicat intr-o relatie si te simti neindeplinit, ia in considerare o discutie fata in fata despre nevoile tale si ceea ce doresti din relatie pentru a fi fericit. Daca nu esti intr-o relatie acum si doresti sa fii, trebuie sa fii mai agresiv in ceea ce priveste cunoasterea persoanei dorite.

FECIOARĂ

Astazi este o zi grozava pentru tine. In cele din urma, se pare ca ai o intelegere asupra proceselor tale de gandire si a emotiilor interioare. Vei fi foarte sensibil si iubitor, iar oamenii vor fi atrasi de tine din cauza asta. Poti sa te uiti la sentimentele tale intr-o maniera rationala, inabusita, in loc sa fii la mila emotiilor tale fluctuante.

BALANȚĂ

O comunicare sporita cu un prieten apropiat sau cu un amant, mai mult la un nivel subtil decat verbal, va poate aduce mai aproape si iti poate imbunatati relatia. Timpul petrecut astazi impreuna ar putea genera un nou simt al apropierii. Imaginile si ideile care vin din adancul tau pot contribui la exprimarea ta creativa. Noteaza-ti toate informatiile, pentru a le putea consulta mai tarziu. Lucreaza cu inima.

SCORPION

O scrisoare sau un mesaj de la o ruda ar putea duce la o perspectiva speciala a unei situatii neasteptate. S-ar putea sa fie o problema cu privire la ceea ce vrei sa faci. Programul tau ar putea fi ingramadit de alte responsabilitati. Nu te simti presat in luarea deciziilor astazi. Gandeste-te la asta pentru o zi si listeaza-ti optiunile. Analizeaza-le cu atentie si apoi poti lua decizia potrivita.

SĂGETĂTOR

Pregateste-te pentru o multime de intreruperi dramatice in aceasta zi. Oare aceasta este sansa pentru care ai asteptat sa dovedesti ceva? Profita cat mai mult de orice ocazie pentru a intari puterea unei persoane aflate la conducere. Este timpul sa te concentrezi mai mult pe joc. Esti pe punctul de a cobori de pe banca si sa intri in actiune. Asigura-te ca va tii ochii pe minge.

CAPRICORN

Aceasta zi va fi plina de surprize interesante pentru tine. Abordeaza totul cu recunostinta si vei fi uimit de numarul de lucruri care, in mod natural, par a veni de la sine. Inima ta generoasa va fi rasplatita in moduri neasteptate. Prieteni vechi sunt susceptibili sa apara. Fii deschis la orice fel de conversatii. Actioneaza spontan si cu multa pasiune.

VĂRSĂTOR

Cresterea entuziasmului pentru proiectul tau preferat te poate duce intr-o noua directie. Poti decide chiar sa iti schimbi cariera pentru a te dedica pe deplin lucrului ce ai descoperit ca iti place cel mai mult. Sanatatea ta fizica, emotionala si spirituala trebuie sa fie foarte buna acum. Calitatea vietii tale se va imbunatati. Lasa-te dus de val.

PEȘTI

Unele evenimente pe care nu le poti controla te pot forta sa faci unele reparatii la domiciliu sau la curte si unele pot parea coplesitoare. Nu te panica! Adu-ti aminte de bunul simt pentru a putea lucra si incearca sa iti gasesti locatia potrivita pentru cea mai buna afacere posibila. S-ar putea sa descoperi ca indiferent de ce fel de reparatii ai avea nevoie, vei fi in forma necesara pentru a face tot ceea ce este necesar. Acest lucru ar putea produce anumite rezultate benefice pe termen lung.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2021

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
0 locuitori

Tiraspolul Nou este un oraș în Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 1 km de orașul Tiraspol și la 77 km de Chișinău. Orașul Tiraspolul Nou a fost înființat în secolul XX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.