03 september 2021, 19:00 Kaleidoscope views 2795
Horoscopul pentru 10 martie 2021
03 september 2021, 19:00 Kaleidoscope views 2795

Horoscopul pentru 10 martie 2021

BERBEC

Ziua de astazi ar putea fi una destul de stresanta pentru tine deoarece vei avea de lucru mai mult decat oricand datorita responsabilitatilor pe care ti le-ai asumat. Vei avea senzatia ca este o zi fara sfarsit si ca nu ai suficiente ore pentru a termina ceea ce ai de facut. Ai grija sa nu dai vina pe cei din jurul tau ci ar fi mai bine sa te porti frumos cu ei si te vor ajuta sa termini proiectul.

TAUR

Dupa o perioada mai dificila se pare ca o sa iti surada si tie norocul si vei avea unele sanse nemaipomenite pe plan sentimental si mai ales financiar. Dupa-amiaza vei afla ca va trebui sa pleci intr-o calatorie in interes de serviciu care iti va aduce unele beneficii neasteptate. Incearca sa nu iti dezamagesti partenerii de afaceri.

GEMENI

In aceasta zi vei face cunostinta cu o persoana de care te vei indragosti la prima vedere. Ai grija la modul in care te exprimi pentru a nu jigni persoana de langa tine. Ar fi indicat sa nu risti sa obtii unele beneficii financiare deoarece nu vei avea succes. Incearca totusi sa te bazezi pe intuitie.

RAC

Ar fi indicat ca in aceasta zi sa nu fii prea indiferent cu privire la problemele celor apropiati deoarece vei fi criticat. Incearca sa ai incredere in sfaturile pe care le vei primi de la cei din jurul tau. Ar fi indicat sa incerci sa fii mai prudent pentru a nu avea probleme cu legea.

LEU

Exista posibilitatea ca in aceasta zi sa te simti obosit si sa nu ai nici un chef pentru iesirile cu prietenii. Vei dori sa stai sa te relexezi si sa te odihnesti cat mai mult. Ar fi indicat sa fii foarte atent la felul in care te exprimi deoarece te vei putea certa cu cei din jurul tau din cauza problemelor de comunicare.

FECIOARĂ

In aceasta zi vei avea de facut o calatorie in interes personal si vei avea mult de castigat. Incearca sa nu iti fortezi norocul si sa te multumesti cu ceea ce ai castigat. Spre seara o ruda apropiata te va vizita si iti va oferi unele sfaturi destul de folositoare.

BALANȚĂ

Cel mai bine ar fi ca in aceasta zi sa iti amani unele decizii importante ce au legatura cu viata ta profesionala si sa incerci sa nu iti asumi prea multe responsabilitati deoarece astazi stai cam prost cu simtul practic si vei face unele greseli. Evita sa te certi cu persoana iubita in legatura cu o problema financiara deoarece sînt sanse sa gresesti si sa o ranesti.

SCORPION

Ar fi indicat ca in aceasta zi sa fii calm si destul de explicit deoarece te vei putea confrunta cu o usoara cearta in urma unei neintelegeri cu partenerii de afaceri. Incearca sa fii atent la ceea ce faci pentru a evita unele accidente. Nu uita sa nu iti neglijezi persoana iubita.

SĂGETĂTOR

Astazi vei avea multe sarcini de indeplinit la locul de munca dar lipsa ta de concentrare nu te va ajuta sa le termini in timp util. Vei incerca sa aplanezi un conflict intre unii colegi de munca iar cu calm si o buna exprimare vei reusi sa readuci situatia la normal. Incearca sa asculti parerile persoanelor mai in varsta din familie deoarece iti vor fi de folos. Seara , vizita unui prieten te va binedispune.

CAPRICORN

In aceasta zi vei avea posibilitatea sa pleci intr-o plimbare cu familia, o ocazie perfecta sa va rezolvati anumite probleme. Vei petrece momente minunate alaturi de cei dragi, ceea ce te va face sa te simti o persoana foarte importanta. Spre seara vei petrece timpul cu prietenii, asa ca incearca sa eviti excesele.

VĂRSĂTOR

Astazi este posibil sa ai de mers intr-o calatorie in interes de serviciu. La lucru esti presat sa termini unele activitati cu care esti in urma dar spre seara totul isi va reveni la normal. Incearca sa te relaxezi pentru a putea face fata unei noi zile de lucru.

PEȘTI

Se pare ca ziua de astazi este o zi in care vei afla ca ai de facut o calatorie neplanificata. sînt sanse sa intampini unele obstacole dar cu calm vei trece cu brio peste ele. Incearca sa vorbesti cu persoana iubita si sa o asculti cu atentie pentru nu a avea parte de unele tensiuni intre voi.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1842
Populația:
1574 locuitori

Ilenuţa este un sat şi comună din raionul Făleşti. Ilenuţa este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 7 km de orașul Fălești și la 144 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1574 de oameni. Satul Ilenuţa a fost menționat documentar în anul 1842.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.