27 december 2012, 15:24 Kaleidoscope views 7913
27 december 2012, 15:24 Kaleidoscope views 7913

Astrologii au spus cum va fi anul 2013 pentru Moldova (video)

Şarpele este un simbol complicat – ea este înceată şi nu se grăbeşte, nu iubeşte agitaţia. Din acest considerent nu este recomandabil de luat decizii pripite şi negîndite, deoarece şarpele este un animal deştept.

În total, potrivit prognozelor astrologilor, anul nu va fi simplu şi, în multe, asemănător cu anul care pleacă.

„Din acest motiv, este nevoie de multă răbdare în pentru cel puţin un an. Planetele Pluton şi Uraniu vor ţine tot anul în presiune. Vom spera că vom rezista, deoarece suntem şi noi deştepţi şi vom lua decizii corecte”, a spus pentru NOI.md directorul Centrului de cercetări astrologice „Astrouranius”, Zinaida Vişnevskaia.

Potrivit ei, în mare, pînă în august, anul va fi liniştit şi calm. „August şi septembrie vor fi luni încordate. Dificil va fi sfîrştitul anului – noiembrie, decembrie, iar în această perioadă este de dorit de evitat nunţile şi de început noi relaţii”, a remarcat Vişnevskaia.

Din punct de vedere financiar, prima jumătate de an va fi favorabilă pentru gemenii, balanţa, vărsător. Din iunie – pentru raci, scorpioni şi peşti. Pentru alte semne, situaţia financiară în anul şarpelui va fi mai puţin favorabilă.

În ceea ce ţine de Moldova, Vişnevskaia afirmă că, în anul care vine, vor avea loc reforme importante în domeniu educaţiei, care vor fi negativ primite de societate.

Sunt posibile schimbări de legislaţie şi în domeniu structurilor de forţă.

Sursa: noi.md

Keywords:

horoscop

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1859
Populația:
728 locuitori

Pivniceni este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Pivniceni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Dondușeni și la 234 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 728 de oameni. Satul Pivniceni a fost menționat documentar în anul 1859.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.