22 december 2012, 12:30 Kaleidoscope views 8403
22 december 2012, 12:30 Kaleidoscope views 8403

„Sfîrşitul Lumii” s-a produs! Farsă video de 21 decembrie

Pe 21 decembrie, ziua în care ar fi trebuit să vină sfîrșitul lumii, unul dintre cele mai vizionate clipuri este „End of the world prank” (Farsa de sfîrşitul lumii).

Este vorba despre un clip parodie, în care un bărbat vorbeşte la telefon pe stradă şi începe să plîngă, spunînd că un tsunami tocmai a lovit New York-ul şi urmează să ajungă în Florida, locul filmării, în 30 de minute.

„Victimele”, neştiind că este vorba despre o farsă, încep să alerge pentru a-şi aduna lucrurile şi a fugi din calea valurilor care ar urma să lovească. Unii dintre ei sînt iniţial derutaţi, alţii încep să se roage, însă pînă la urmă toţi sunt convinşi că apele vor mătura Florida.

Videoclipul este unul dintre cele mai vizualizate de pe YouTube, în ziua SFÎRŞITULUI LUMII, strîngînd 366.000 de vizualizări în nici 24 de ore.

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1455
Populația:
4497 locuitori

Budeşti este un sat şi comună din municipiul Chișinău. Din componenţa comunei fac parte localităţile Văduleni și Budeşti. Localitatea se află la distanța de 10 km de municipiul Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 4497 de oameni. Satul Budești a fost menționat documentar în anul 1455.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.