18 december 2012, 14:29 Kaleidoscope views 8180
18 december 2012, 14:29 Kaleidoscope views 8180

Ce căutăm pe internet? Cele mai căutate cuvinte din anul 2012

Google ne încîntă pentru încă odată și face publică lista cu cele mai căutate cuvinte de pe internet în anul care urmează să se sfîrșească. Este pentru a doisprezecea oară în istorie cînd reprezentanții celui mai îndrăgit motor de căutare lansează lista celor mai căutate cuvinte cheie de pe internet.

Topul cuvintelor a fost efectuat în urma colectării datelor din 55 de țări și reprezintă întreaga tendință pe care a avut-o internetul în anul 2012.

Cel mai popular cuvînt căutat în lume în anul în curs a fost “Whitney Houston“, a cărei moarte a survenit în februarie 2012. De atunci a început isteria generală și cei mai mulți utilizatori ai motorului de căutare Google au început să caute informații despre artistă.

Locul al doilea în topul celor mai căutate cuvinte de pe Google aparține celebrei piese “Gangnam Style” cîntată de Psy. Această melodie a avut un succes fenomenal și impactul s-a văzut și în tendința internetului. În prezent, piesa muzicală înregistrează peste 930 milioane vizualizări pe YouTube și a devenit cea mai populară melodie din toate timpurile.

“Uragan Sandy” ocupă locul trei în acest top. Un dezastru natural urmărit de o planetă întreagă, care a provocat pagube impresionante.

Mai jos vă prezentăm întreaga listă cu cele mai căutate cuvinte de pe Google în anul 2012:

1. Whitney Houston (Whitney Houston)
2. Gangnam Stil
3. Uraganul Sandy
4. iPad 3
5. Diabolo 3
6. Kate Middleton
7. Jocurile Olimpice 2012 (Jocurile Olimpice 2012)
8. Amanda Todd (Amanda Todd)
9. Michael Clarke Duncan (Michael Clarke Duncan)
10.BBB12

Keywords:

internet

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1636
Populația:
359 locuitori

Chetroşeni este un sat din cadrul comunei Mireşti, raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 43 km de orașul Hîncești și la 80 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 359 de oameni. Satul Chetroşeni a fost menționat documentar în anul 1636.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.