01 april 2021, 09:00 Kaleidoscope views 5114
Horoscopul pentru 4 ianuarie 2021
01 april 2021, 09:00 Kaleidoscope views 5114

Horoscopul pentru 4 ianuarie 2021

BERBEC

Accepta-ti indatoririle astazi. Exista un sentiment pronuntat al timpului si un sentiment ca zilele scapa. Asigura-te ca incadrezi dragostea si romantismul in ecuatia potrivita. La inceput s-ar putea sa experimentezi un pic de rezistenta in acest departament, dar vei ajunge sa vezi asta ca pe o indicatie ca acesta este un domeniu al vietii tale pe care trebuie sa-l explorezi si, in cele din urma, sa te simti mai confortabil.

TAUR

Doua parti diferite s-ar putea sa te atraga astazi si niciuna dintre ele nu ar putea sa sustina cu adevarat un argument puternic pentru a te atrage intr-un fel sau altul. Realizezi ca este posibil sa trebuiasca sa faci ajustari pentru ca tu sa te incadrezi in schema lucrurilor si sa iti indeplinesti indatoririle si responsabilitatile. O persoana apropiata iti poate distrage atentia in moduri subtile, asa ca incearca sa nu te lasi ocolit daca poti ajuta.

GEMENI

Tensiunea poate fi un pic ridicata pentru toata lumea si pentru tot ce intalnesti astazi. Va fi o mare nevoie de stabilitate si disciplina, in timp ce altii fac apel la distractie si frivolitate. S-ar putea sa fii prins in mijloc. Cel mai rau lucru este ca nicio parte, inclusiv a ta, nu va dori sa faca compromisuri. Incearca sa nu iei lucrurile prea in serios.

RAC

Aminteste-ti ca esti aici pentru a te distra, iar fericirea este adevaratul tau destin. Retine acest lucru astazi, deoarece fortele pot tinde sa te indeparteze de distractia pe care o doresti. S-ar putea sa existe un ton destul de sobru in ziua aceasta, care incearca cu incapatanare sa aduca ploaie pe strada ta. Recunoaste nevoia de structura si stabilitate, dar nu o lasa sa te doboare.

LEU

Vei recunoaste si vei aprecia nevoia de structura si stabilitate intr-o zi ca astazi. Aceasta energie practica poate functiona pentru a elimina o parte din distractie din ecuatie. S-ar putea sa nu-ti dai seama, dar distractia din viata ta ar putea fi scapata putin cate putin. Tine-te strans de lucrurile care iti dau pasiune si scop in viata. Acestea sunt cheile unei vieti sanatoase.

FECIOARĂ

Tensiunea se poate construi astazi daca nu esti atent la modul in care iti folosesti cuvintele. Aminteste-ti ca fortele incearca sa te impinga intr-un fel si sa te atraga altul. Poti incuraja concentrarea asupra colectivului, in timp ce altii par prea ingrijorati de ei insisi. O alta forta solicita remedii invechite si structuri traditionale care nu se mai potrivesc scopurilor tale.

BALANȚĂ

Arunca o privire la ceea ce se intampla in jurul tau astazi, si fa o procesare interna inainte de a ajunge la o concluzie cu privire la cel mai bun mod de a proceda. S-ar putea sa descoperi ca o combinatie de forte puternice incearca sa te atraga in tabara lor. Nu te forta intr-un singur mod de a face lucrurile. Retine ca cel mai bun traseu este adesea o combinatie de mai multe cai diferite.

SCORPION

Fereste-te de o implicare in actiune, pe masura ce cineva apropiat pune frana intr-o relatie. Ar putea exista conflicte bazate pe nevoia de mai multa structura si stabilitate in parteneriat. Dezechilibrul dintre distractie si rezolvarea problemelor practice lucreaza in prezent pentru a distruge incet lucrul bun pe care il ai. Rezolva aceasta problema in liniste.

SĂGETĂTOR

Tocmai cand credeai ca ai totul planificat si ca functionezi fara probleme, dragostea vine si blocheaza totul. Dintr-o data atentia ta poate fi deviata de la munca pe masura ce dragostea vietii tale iti atrage atentia. Acesta ar putea fi un lucru bun sau rau, in functie de modul in care il vezi. Aminteste-ti ca ambele aspecte ale vietii tale sunt importante. Cheia este acum sa gasesti un echilibru sanatos intre cele doua.

CAPRICORN

Inima ta se invarte, si esti tentat sa scapi intr-o lume romantica in care interpretezi rolul principal. Vestea proasta este ca ceva poate incerca sa te impiedice astazi. S-ar putea ca constiinta ta sa apara pe scena pentru a iti reaminti ca trebuie sa lucrezi inainte de a putea pleca in propria ta mica lume de basm.

VĂRSĂTOR

S-ar putea sa te simti putin obosit astazi in timp ce incerci sa afli cea mai buna modalitate de a ajunge acolo unde trebuie sa fii. Abordarea fericita si joviala iti spune sa te eliberezi, sa fii curajos si sa tragi cu convingere lucrurile care inseamna cel mai mult pentru tine. Este posibil ca simtul datoriei si restrictia sa te impiedice. Ia cele mai bune lucruri din ambele lumi si vino cu un plan unic de atac.

PEȘTI

Latura ta romantica este puternic incarcata astazi. Cu cat iei in serios mai mult aceasta latura a naturii tale, cu atat vei fi mai fericit. Singurul lucru la care trebuie sa fii atent este sa pastrezi cel putin un picior pe sol tot timpul. Lucreaza de la o platforma stabila de onestitate si practic.

Source: horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2021

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1675
Populația:
979 locuitori

Rădeni este un sat şi comună din raionul Străşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Rădeni, Drăguşeni și Zamcioji. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Strășeni și la 36 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 979 de oameni. Satul Rădeni a fost menționat documentar în anul 1675.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.