12 april 2012, 14:55 Kaleidoscope views 12014
12 april 2012, 14:55 Kaleidoscope views 12014

"Sfîrșitul lumii" a sosit deja dincolo de Cercul Polar


Foto: rozov.ru 

"Sfîrșitul lumii" a sosit deja în regiunea arctică. Astfel a comentat Roman Vilfand, directorul Serviciului Hhidrometeorologic al Federației Ruse stările de spirit apocaliptice care au cuprins societatea, relatează rbc.ru.

"În unele regiuni "sfîrșitul lumii" a sosit deja. De exemplu, în Murmansk, Norilsk, a început noaptea polară, durata zilei fiind de zero ore, zero minute. La Vorkuta la 16 decembrie va veni "sfîrșitul lumii"- adică noaptea polară, - a glumit R.Vilfand la conferința de presă.

La Moscova pe 21 decembrie durata zilei va fi de 7 ore, iar în Sankt Peterburg - doar 6 ore.

"Este clar că aceste evenimente au loc în fiecare an, astfel încît în fiecare an se produ un "sfîrșit al lumii în unele regiuni - polare, subpolare", - a adăugat el.

Meteorologul în mod ironic a prezis ce se va întîmpla după "sfîrșitul lumii". "De exemplu, în Norilsk, lumina va apărea pe 11 ianuarie," - a declarat R.Vilfand.

În ultimele zile, mass-media și blogosfera activ și, uneori serios discută despre sfîrșitul lumii, care, în conformitate cu previziunile mayașilor este programat pentru 21 decembrie. Anterior, oamenii de știință de la NASA a declarat că ideile despre sfîrșitul lumii nu au nicio justificare științifică.

 

Keywords:

apocalips

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1596
Populația:
3110 locuitori

Zăicani este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Zăicani este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la distanța de 16 km de orașul Rășcani și la 196 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3110 oameni. Satul Zăicani a fost menționat documentar în anul 1596.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.