10 july 2020, 09:00 Kaleidoscope views 4394
Horoscopul pentru 7 octombrie 2020
10 july 2020, 09:00 Kaleidoscope views 4394

Horoscopul pentru 7 octombrie 2020

BERBEC

Te simţi ciudat într-un mediu în care, altădată, totul era armonios şi plăcut, dar azi parcă ar plana ostilităţi în aer. Nu prea ai cu cine vorbi, interlocutorii tăi sunt ori prea tăcuţi, ori prea indiferenţi la ceea ce le spui, deci nu vei primi prea multe răspunsuri la întrebările tale. Unii sunt cu mintea în altă parte, nicidecum la planurile în care ai dori să-i atragi, ca atare mai bine ai evita azi să ceri ajutorul de la colegii cu care, cândva, aveai o colaborare fructuoasă. Azi nu au chef sau nu au încredere în tine.

TAUR

Degaji un aer misterios azi în ochii celor din jur, încât mulţi nici nu ştiu cum să se apropie de tine. Pentru unii degaji prestanţă, respect, admiraţie, pentru alţii pari de nepătruns, ai un aer distant ce le spune tuturor că trebuie să ţină distanţa! Chiar dacă vezi în ochii unora teama de a-ţi vorbi, fii tu cel care le deschide uşa spre dialog, cel care coboară la nivelul lor, pentru că aerul superior pe care îl abordezi nu e nicidecum un semn de infatuare sau orgoliu. Eşti, de departe, cu un cap deasupra multora, dar poţi folosi această poziţie superioară pentru a deveni un exemplu demn de urmat pentru alţii. Dacă tu ai ajuns aici, şi ei pot, deci arată-le cum!

GEMENI

Nu primeşti întotdeauna de la viaţă chiar tot ce ţi-ai dori, nu în forma visată sau nu la momentul dorit, dar nu trebuie să-ţi pierzi credinţa. Chiar şi aceste mici eşecuri au rolul lor, pentru că ele te ajută să-ţi educi răbdarea, să-ţi cultivi credinţa, pentru că, dacă le-ai primi pe toate pe tavă, ai avea o viaţă foarte banală. Aşa lupţi permanent cu piedicile, descoperi cât de puternic şi ambiţios poţi fi, şi tocmai pentru că unele vise sunt mai greu de atins, cu atât mai mult te motivează lupta! Uneori primeşti altceva în schimb, semn că legea compensaţiei funcţionează, ca atare acceptă înlocuitorul, până una – alta!

RAC

Se vorbeşte despre reguli încălcate sau abateri de la legi, cu riscul unor sancţiuni severe. Dacă eşti supus unei judecăţi, s-ar putea să ţi se arunce în cârcă o mulţime de erori de care te faci sau nu vinovat, dar trebuie să găseşti imediat dovezile care te pot scoate din impas. Unii s-ar putea să-ţi descopere pe undeva un punct sensibil, gata să te amendeze pentru asta, dar e posibil să ai o explicaţie forte la cele întâmplate, ca să scapi de eventuale urmări nedorite. Luptă pentru adevăr dar dacă eşti totuşi vinovat, recunoaşte şi repară de urgenţă!

LEU

Întâlnirea de astăzi aduce lumină în viaţa ta, de parcă ai cunoaşte exact persoana de care aveai nevoie pentru a rezolva o problemă. Mesajul transmis de cel care îţi iese astăzi în cale se va dovedi a fi salvator, ca atare fii deschis spre toate persoanele cu care ai ocazia să discuţi. Printre ele se află un potenţial prieten sau o posibilă iubire, dar numai de tine depinde cum profiţi de ocazia care se iveşte. Culmea, nu e unică, ai atât de mult noroc încât, dacă nu profiţi azi de şansă, ţi se va mai arată şi a doua oară, dar, dacă eşti deja la a doua încercare, trebuie să pui acum, repede, mâna pe şansă!

FECIOARĂ

Ai la dispoziţie cheia care dă drumul la motorul de energie pozitivă de care ai nevoie pentru un nou proiect. La tine e scânteia, deci ce mai aştepţi? Aprinde flacăra ce te va duce la un rezultat demn de laudă, la o reuşită de toată frumuseţea, care te va stimula şi mai şi! Priveşte numai în sus şi numai înainte, nu ţine cont de cei care te mai trag uneori înapoi, care încearcă să-ţi taie elanul, pentru că nu ai nevoie de ei! Tu ai ţelurile tale înalte şi posibil de atins şi acolo trebuie să-ţi focalizezi acum toată atenţia. Fă abstracţie total de cei mediocri care nu ştiu altceva decât să taie aripile celor curajoşi şi ridică-te deasupra tuturor cu încredere şi entuziasm. Cerul e limita!

BALANȚĂ

Succes e cuvântul de ordine în tot ce se petrece azi în jurul tău, fie că eşti simplu participant la sărbătoarea altora, fie că tu eşti actor principal într-o reuşită de zile mari. E loc de petrecere, chiar, şi aduni lumea în preajma ta pentru o zi de milioane, generatoare de zâmbete, de felicitări, de laude, de distracţie. Dacă altul e în centrul atenţiei azi, ca cel care transmite lumii o veste minunată, fii darnic în vorbe bune, în complimente, descoperind ce miracole face o apreciere sinceră. Ştii cum se spune: vorba dulce mult aduce, deci foloseşte-te de tonul cald pentru a ajunge la inima oricui. Replicile care se vor întoarce la tine vor fi de zece ori mai amabile!

SCORPION

Nu te lua după judecăţile aspre ale celor din jur, care au ales un anumit punct sensibil din ceea ce au făcut tu cândva şi numai de acela se leagă. Tu între timp ai evoluat, ai acumulat experienţă, dar ei tot la vechea ta eroare se raportează, uitând că omul cât trăieşte învaţă. Nu te lua după cei nedrepţi care te acuză de cine ştie ce erori demult comise, dar pe care tu între timp le-ai reparat deja, ai învăţat din ele, te-ai perfecţionat şi ai urcat treaptă cu treaptă spre mai bine, deci felul în care te privesc ei nici nu mai este valabil. E ca şi cum ei te privesc la nivelul din liceu, când tu ai ajuns deja la nivel de doctorat, deci ai răbdare cu ei să afle cine eşti!

SĂGETĂTOR

Nu accepta răutăţile, criticile sau comentariile maliţioase care mai vin de la ceilalţi. Nu le meriţi, deci nu le primi! Închide orice poartă de comunicare dacă ai în faţa ta oameni pesimişti, negativişti, critici, pentru că tonul lor te poate grăbi şi pe tine, or ziua ta ar putea fi una de succes. Fii sigur că atunci când toate merg bine în viaţa ta, se ivesc o mulţime de cârcotaşi invidioşi care încearcă să-ţi strice ţie bucuria, de aceea numai de tine depinde să-i dai afară din calea ta pe aceşti oameni. Îmbracă-te de lumină, iubire, energie pozitivă ca într-un scut protector, pentru că aşa ei nu te pot atinge!

CAPRICORN

Afacerile tale trec printr-un punct sensibil, când chiar tu ai putea comite o infracţiune cu speranţa că nu va lăsa urme. Ba da, va lăsa, iar imaginea ta ar putea avea mult de suferit, ca atare nu te lăsa păcălit de perspective amăgitoare. Cineva are interesul de a te atrage într-o cursă promiţând marea cu sarea, iar tu eşti gata să-l crezi. Dar se poate ca şi tu să încerci să păcăleşti pe cineva cu vorbe meşteşugite pentru a-l atrage într-o afacere, dar din care, la urma urmei, doar tu ai putea avea de câştigat dar nu pe cele mai corecte căi. Dacă cinstea e mai presus de câştig, te va mustra conştiinţa.

VĂRSĂTOR

Când nu mai sperai nimic bun, iată că apar şi miracolele, dar ele nu vin cu forţa în calea ta. Trebuie să îţi doreşti ca lucrurile bune să se materializeze, pentru că dacă tu continui să rămâi captiv într-o zonă sumbră a psihicului tău, e şi normal să nu găseşti nimic optimist de care să-ţi agăţi speranţele. Sunt multe lucruri superbe în calea ta care merită valorificate, dezvoltate, descoperite, scoase la lumină, dar dacă îţi torni singur cenuşă în cap, cum să le observi? Poate iubirea e cea care te îngrijorează, dar dacă una s-a sfârşit, o alta e foarte aproape de tine, gata să sune la uşa ta! Deschide sufletul şi zâmbeşte şi orizonturile se luminează din nou!

PEȘTI

Iubirea cere responsabilitate, fermitate, maturitate, nu mai e de joacă. Simţi că pe umerii tăi apasă acum o greutate cu totul specială. Vine vremea unor angajamente serioase din partea ta, prin care trebuie să-i arăţi persoanei iubite ce eşti în stare să faci pentru relaţia voastră. E vremea logodnelor sau căsătoriilor, a mutării împreună sau a legămintelor de iubire în care nu mai e loc de distracţie, de glumă, de experimente. Dacă nu ai făcut pasul căsătoriei, începi să te gândeşti din ce în ce mai serios la asta, pentru că doar o astfel de sarcină matur asumată i-ar arăta celui drag ce eşti în stare să faci pentru a-l păstra alături.

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2020

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1455
Populația:
4497 locuitori

Budeşti este un sat şi comună din municipiul Chișinău. Din componenţa comunei fac parte localităţile Văduleni și Budeşti. Localitatea se află la distanța de 10 km de municipiul Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 4497 de oameni. Satul Budești a fost menționat documentar în anul 1455.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.