10 may 2020, 15:40 Kaleidoscope views 3306
Confesiunile unui optimist creștin. Cele două tipuri de critică a Sistemului sau din nou despre materialism și idealism
10 may 2020, 15:40 Kaleidoscope views 3306

Confesiunile unui optimist creștin. Cele două tipuri de critică a Sistemului sau din nou despre materialism și idealism

Deja de mai mult timp, renumitul publicist Iurie Roșca a creat proiectul "Confesiunile unui optimist creștin", în care publică articole și mesaje video cu privire la globalism și posibilitatea de a rezista planurilor de distrugere a omenirii.

Propunem atenției cititorilor Noi.md unul dintre cele mai recente articole ale autorului, publicat în original pe 30 septembrie, împreună cu versiunea video. După gen, acesta este, cel mai probabil, un eseu, reflectările autorului asupra încercărilor grele care au căzut pe umerii omenirii în acest an în legătură cu pandemia anunțată și cu toate consecințele care decurg din ea. Acesta este un fel de manifest, un apel, strigătul sufletului jurnalistului neobosit, care a rămas credincios convingerilor sale - în ciuda a tot ce se întîmplă, să înoți cu încredere împotriva cursului.

Forțele globaliste care își impun din ce în ce mai agresiv propria agendă asupra întregii omeniri întâmplină două tipuri de rezistență, două maniere de contestare, două feluri de a le critica planurile oculte și genocidare. Această realitate a existat dintotdeauna în mediile intelectuale disidente în raport cu acea minoritate obsedată de preluarea unui control total asupra umanității. Am observat asta de mai mulți ani de zile din lectura unei multitudini de autori din diverse epoci, țări și culturi. Însă de când cu operațiunea specială de accelerare a procesului de realizare a planului de uzurpare definitivă și totală a întregii puteri la scară planetară, pe care o trăim cu toții începând cu martie anul curent, existența celor două poziții critice s-a accentuat. Discursul lor este unul paralel, complementar și lipsit de orice divergențe sau rivalități reciproce. Asta cu toate că este vorba despre niște perspective de abordare a realității ce conțin deosebiri de ordin fundamental.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Source: noi.md

Keywords:

Iurie Roșca

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1594
Populația:
546 locuitori

Bobletici este un sat din cadrul comunei Coşcodeni, raionul Sîngerei. Localitatea se află la distanța de 35 km de oraşul Sîngerei şi la 100 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 546 de oameni. Satul Bobletici a fost menționat documentar în anul 1594.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.