16 july 2020, 09:00 Kaleidoscope views 2041
Horoscopul pentru 16 iulie 2020
16 july 2020, 09:00 Kaleidoscope views 2041

Horoscopul pentru 16 iulie 2020

BERBEC

Primeşti o invitaţie foarte plăcută de a merge într-o călătorie, de a ieşi la o plimbare sau de a mai schimba un pic decorul şi preocupările. Nu refuza ocaziile excelente ce se pot ivi din toate părţile, ba chiar există şansa de a onora mai multe invitaţii la fel de interesante care ţi-ar putea transforma ziua într-un motiv de bucurie. Ai şansa de a întâlni oameni cu care te vei simţi bine, cu care comunici extrem de uşor, poate chiar de a-ţi mări cercul de prieteni şi cunoştinţe cu noi nume. Poate pleci cu inima îndoită la drum, dar pe parcurs te vei relaxa de minune.

TAUR

Discuţiile cu cei de vârsta ta au un efect mobilizator, pentru că descoperi în jurul tău oameni care gândesc la fel ca tine. Dacă v-aţi uni cu toţii forţele într-o aventură comună, lucrurile ar merge de minune, tocmai pentru că aveţi interese similare şi merită să vâsliţi laolaltă. Eşti un tovarăş excelent de discuţie, mereu pus pe glume, mereu cu o replică potrivită în orice situaţie, iar acest talent în domeniul comunicării te scoate cel mai bine în evidenţă, cu şansa de a-ţi câştiga noi prieteni sau admiratori. Spune ce ai de spus, argumentând logic fiecare idee.

GEMENI

Nu pune la suflet un mic hop absolut firesc în drumul tău către succes şi nu te lăsa doborât de el. Ai multe de învăţat şi din astfel de situaţii chiar dacă nu sunt aşa cum doreai. Ai răbdare, stai pe loc şi descoperă ce ai de învăţat din această lecţie şi după aceea treci mai departe. Nu sări peste acest hop fără să te gândeşti ce are el de transmis, ca şi cum n-ar însemna nimic, pentru că, mai devreme sau mai târziu, vei fi întors din drum tot la această etapă. Mai bine chibzuieşti profund acum, decât să mai faci şi altădată vreun ocol pe aici. Nu sări peste această lecţie ca şi cum n-ar fi existat!

RAC

Eşti încă sub influenţa unei veşti care te-a pus într-o lumină defavorabilă şi e normal să suferi că ai fost tratat nedrept. În loc să stai şi să ticluieşti planuri de răzbunare, mai bine ai aduna probe în favoarea ta pentru a-ţi recupera imaginea pe care consideri că o meriţi. Poţi găsi uşor mărturii care să certifice faptul că eşti nevinovat, că tot ce ai făcut a fost conform regulilor şi nimeni nu are dreptul să te acuze de ceva. dar dacă totuşi te simţi cu musca pe căciulă oricât de puţin, fă un efort să repari situaţia, înainte de a trece cineva la măsuri mai drastice împotriva ta.

LEU

Totul se întâmplă exact la timpul potrivit, de parcă cineva te-ar întreba pe tine dacă îţi convine acest ritm de evoluţie. Exact când ai nevoie de un lucru, el deja apare în calea ta, când visezi la o rezolvare, se iveşte şi ea din senin, şi totul face parte dintr-o sincronizare perfectă între ce ţi-e scris şi ce îţi doreşti tu mai mult de la viaţă. Inima ta e încântată, pentru că lucrurile se petrec exact ca în visele tale cele mai frumoase şi nu se poate să nu spui azi, cu mâna pe inimă, că eşti fericit! Simţi iubirea divină cum se varsă asupra ta, de vreme ce toate se petrec aşa cum ai tu nevoie!

FECIOARĂ

Cele mai bune sfaturi vin azi din propria ta intuiţie, ca atare fă puţină linişte în mintea ta ca să auzi corect ce-ţi transmite. Tu ai un fler aparte, toată lumea ştie că presimţi anumite aspecte în cele mai mici detalii, şi acelaşi lucru se întâmplă şi azi. În adâncul inimii tale sau în cele mai ascunse unghere ale minţii tale se ascunde cea mai eficientă soluţie la problemele care te frământă. Ai învăţat deja lecţia, ştii care e răspunsul la dilema ta actuală, deci ajunge doar să cobori un pic în sinele tău cel mai profund, în experienţa ta de viaţă, şi să scoţi de acolo, la lumină, soluţia optimă. Singur ştii ce e de făcut, nu ai nevoie de sfaturile altora.

BALANȚĂ

Un prim pas spre a ţi se recunoaşte valoarea în faţa celorlalţi e să faci tu, mai întâi, acele schimbări care se cer făcute pentru a deveni mai bun. Fii pregătit să accepţi din mers sfaturile care ţi se oferă pe gratis, pentru că nu vin nici sub formă de pedeapsă, nici sub formă de acuze, ci cel care ţi le oferă tine la tine şi doreşte să faci modificările cele mai bune în viaţa ta. Vei fi mândru de tine, ca atare luptă cu binecunoscutul tău conservatorism combinat cu teama de schimbare şi începe să te remodelezi puţin câte puţin până ajungi la nivelul care să te încânte pe deplin. Nu te mulţumi cu mediocritatea confortabilă: poţi mai mult!

SCORPION

S-a născut o dorinţă nouă în mintea ta, dar e nevoie să o şi pui în aplicare. Profită de entuziasmul copleşitor de acum şi apucă-te imediat de treabă, după principiul bate fierul cât e cald, nu mai aştepta! Acum, cât timp energia e la maxim şi dorinţa imensă, lucrurile ar putea evolua mult mai bine şi mai repede, ca atare pune mâna pe unelte şi clădeşte ceea ce visezi să atingi. Prinzi un val ascendent care te împinge repede spre scopul tău final, deci nu are rost să mai stai pe gânduri sau să tergiversezi lucrurile.

SĂGETĂTOR

Atitudinea optimistă pe care o abordezi se va dovedi a fi cea mai bună alegere, ca atare uită de spiritul tău critic caracteristic şi începe să vezi lucrurile într-o lumină favorabilă. Spune da la tot ce ţi se oferă, nu fugi nici de provocare, nici de noutate, pentru că nici nu ştii de unde sare iepurele! Cele mai bune lucruri vin din direcţii complet nebănuite şi, dacă tu le refuzi din start printr-o atitudine închisă şi suspicioasă, practic laşi şansele să treacă pe lângă tine. Trebuie să fii pe fază, pentru că se iveşte ceva atât de bun la care e nevoie să spui foarte repede: accept!

CAPRICORN

Sunt lucruri în viaţă pe care nu le poţi controla, deci nu insista să le ştii tu pe toate în detaliu şi nici să le conduci tu după cum ai dori tu. De exemplu, norocul e ceva pur întâmplător, ţine de şansă, şi nu ai cum să îl obţii când vrei tu, sau cum vrei tu, mai lasă unele aspecte să curgă de la sine, în voia sorţii, pentru că surprizele ar putea fi mult mai frumoase decât dacă ai încerca tu să urmezi un program prestabilit până în cele mai mici detalii. Nici iubirea nu poate fi controlată, nici norocul financiar nu vine programat, deci lasă hazardul să contribuie la reuşitele tale. Ai încredere în steaua ta norocoasă!

VĂRSĂTOR

Stai pe gânduri, dar o faci cu imparţialitate şi realism, pentru a descoperi ce anume te ţine pe loc. Din când în când, e bună o astfel de analiză la rece pentru a înţelege ce se petrece, pentru că numai aşa îţi vei recăpăta încrederea şi siguranţa pe care îndoiala te-a cam făcut să le pierzi în ultima vreme. Faptul că ai mers o vreme ca pe gheaţă subţire, te-a determinat să-ţi pierzi încrederea în tine sau în oameni, dar acum chibzuieşti lucid şi profund şi descoperi cine era vinovat de aceste piedici: fricile tale distructive. Eşti gata să renunţi la ele?

PEȘTI

Nu nimereşti în cea mai veselă companie iar tristeţea celor din jur te influenţează şi pe tine. Îţi pierzi curajul, energia, cheful, buna dispoziţie când te uiţi la ei cum îşi plâng permanent de milă şi nu găseşti în tine forţa de a-i ridica tu pe ei înapoi la lumină, practic, ei te trag pe tine mai jos, pe panta depresiei şi a pesimismului, încât te alături lor într-un cor al plângerii. Poate ai şi tu motivele tale de nefericire încât e normal să rezonezi mai uşor la problemele altora, decât la bucurie.

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2020

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1606
Populația:
1784 locuitori

Popeştii de Sus este un sat şi comună din raionul Drochia. Popeştii de Sus este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 25 km de orașul Drochia și la 169 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1784 de oameni. Satul Popeştii de Sus a fost menționat documentar în anul 1606.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.