23 march 2020, 19:00 Kaleidoscope views 1721
Horoscopul pentru 24 martie 2020
23 march 2020, 19:00 Kaleidoscope views 1721

Horoscopul pentru 24 martie 2020

BERBEC

Un prieten bun ştie când ai nevoie de ajutor şi va interveni în favoarea ta chiar şi fără a-i cere sprijinul. Azi poţi descoperi cine ţine la tine cu adevărat, pentru că vei primi sfaturi bine documentate şi argumentate de la un om inteligent care chiar îţi vrea binele. Trebuie să ţii cont de părerile acestuia şi eventual să-i ceri şi mai multe informaţii suplimentare, pentru că te poţi baza întru totul pe ceea ce îţi transmite. Şi tu ai face la fel dacă ţi-ar cere ajutorul.

TAUR

Viaţa de familie este fericită şi plină de duioşie, pentru că au loc evenimente direct dedicate inimii tale. Te simţi bine printre cei dragi, copiii sunt cea mai mare preocupare a ta şi faci tot posibilul să staţi cât mai mult timp împreună. Veştile care vin de la rudele tale sunt şi ele motiv de bucurie, dar şi de emoţie maximă, pentru că auzi despre momente cu o semnificaţie specială pentru cei la care ţii: căsătorii, naşteri, botezuri etc.

GEMENI

Unii nu vor aprecia modul tău mai independent de a rezolva problemele, deci să nu te mire că vor apărea critici şi dispute aprinse împotriva ta. Tu vezi-ţi de treaba ta aşa cum consideri că e mai bine pentru tine, fără să pleci urechea la sămânţa de scandal care planează în jur. Du ce ai început la îndeplinire şi le vei demonstra prin exemplu personal că ideile tale sunt mai bune şi că metoda ta e cea mai potrivită. Dacă îi laşi să te oprească din elan, şansa ta de afirmare scade! Fii tu însuţi, chiar dacă nimeni nu te aprobă!

RAC

Nu ai parte de colaboratori de încredere, de parcă ai fi nimerit într-un grup de persoane aiurite, superficiale, care fac tot posibilul să scape de responsabilităţi cât mai repede. Cum să te bazezi pe sprijinul lor când ei nu se gândesc decât la distracţie, la concediu, la orice, numai la muncă nu? N-ai cu cine lucra! Ori îi obligi să se apuce serios de treabă, ori îţi vezi singur de sarcinile asumate, pentru că, alături de ei, ai putea avea şi tu de suferit. Neseriozitatea lor ar putea afecta şi reputaţia ta.

LEU

Ajungi la capătul unui proiect care te-a solicitat la maximum şi acum poţi culege roadele finale. Eşti mulţumit de nivelul la care ai ajuns şi simţi nevoia să sărbătoreşti reuşita alături de cei care au lucrat cot la cot alături de tine. Nu te grăbi deja spre ceva nou, ci bucură-te cât mai mult timp de senzaţia de bucurie care se instalează încet-încet în inima ta. Vei auzi multe cuvinte elogioase la adresa ta, semn că ţi se recunoaşte valoarea şi contribuţia la succesul repurtat.

FECIOARĂ

Mare grijă la tranzacţiile financiare ale acestei zile, pentru că trece un oarecare risc prin portofelul tău. Ori eşti chiar tu pe cale să închei o afacere proastă, să cumperi un obiect care, mai târziu, se va strica, ori trebuie să deturnezi o sumă mai mare de bani într-o direcţie neplăcută, cum ar fi o amendă, repararea unui obiect de care ai mare nevoie şi care s-a defectat, o factură uitată. Ai fi avut nevoie de acei bani pentru cu totul alte scopuri şi când acolo trebuie să-i direcţionezi spre acest scop deloc plăcut. Surprizele de natură financiară au o tentă negativă, ca atare calculează fiecare bănuţ cu prudenţă.

BALANȚĂ

Prezenţa ta e benefică unor persoane care trec prin momente dificile. Tu reuşeşti să le inspiri încredere, siguranţă, de parcă garanţiile pe care le oferi le alungă lor starea de teamă care i-a copleşit. Probabil participi concret la rezolvarea problemelor lor actuale, ceea ce le dă lor curajul de a se lupta în continuare cu piedicile care îi tot ţin pe loc. Cu tine alături, parcă nu mai sunt la fel de neputincioşi, deci oferă-le sfaturi şi susţinere cu toată fiinţa ta, pentru că tu devii punctul lor de sprijin într-o mare de nesiguranţă.

SCORPION

Conflictele cu tentă financiară sunt la ordinea zilei azi, fie că e vorba de recuperarea unor bani, fie că e vorba de discuţii strict familiale cu privire la sumele pe care le manipulaţi fiecare acasă. Merită să te lupţi pentru drepturile tale băneşti, chiar dacă ar însemna să-ţi faci inamici peste tot. Dacă ştii că meriţi o anumită sumă de bani pentru un serviciu prestat în beneficiul altuia şi acesta nu te-a plătit aşa cum se cuvenea, adu-i aminte, chiar cu un dram de tupeu, pentru că de bună voie nu va scoate banii din buzunar.

SĂGETĂTOR

Dacă ai adunat o sumă de bani şi eşti mulţumit de nivelul pe care te afli, nu te avânta deja în cumpărături mai mult sau mai puţin necesare, pentru că vei regreta mai apoi atracţia spre risipă. Uneori trebuie să te gândeşti şi în perspectivă mai îndepărtată, pentru că banii pe care îi deţii acum vor fi folositori cândva în viitor pentru un scop mult mai important decât cel care îţi face astăzi cu ochiul. Ar fi bine să dai dovadă de mai multă prudenţă în chestiuni financiare!

CAPRICORN

Te simţi bine în legătură cu oamenii care ţin la tine orice ai face şi, cu asemenea suport, prinzi şi mai mult curaj să te implici în activităţi cu un consum emoţional maxim. De dragul lor, eşti capabil de orice şi, dacă mai primeşti şi din partea lor aceleaşi gesturi de prietenie şi afecţiune, puteţi construi împreună planuri măreţe. Uneori ajunge doar să ştii că eşti susţinut, că eşti apreciat indiferent ce ai face, pentru că prezenţa celor dragi, a familiei, a prietenilor, este cea care te împinge de la spate. Ei îţi oferă mult, la fel oferi şi tu în schimb.

VĂRSĂTOR

Ai o relaţie cu totul aparte cu trecutul, de parcă de acolo ţi-ai extrage toată energia, dar de data aceasta trecutul e mai degrabă o povară, un blocaj, decât o sursă de energie pozitivă, de aceea e nevoie uneori şi de uitare. Eşti încă blocat într-o situaţie din trecut de care nu te poţi rupe, încât a devenit o obsesie. Amintirile neplăcute de demult trebuie să dispară, deci fă un efort să le închizi acolo unde le e locul, aducând la lumină doar ceea ce îţi face bine.

PEȘTI

Situaţia financiară cunoaşte o clarificare, printr-o strategie nouă pe care o pui singur la cale. Nu neapărat o şi pui în practică tot acum, ci mai mult schiţezi direcţiile de abordare pentru perioada următoare ca să ştii pe ce poţi să te bazezi. Îţi pui mintea la contribuţie ca să găseşti soluţii salvatoare pentru a ţine sub control bugetul şi se pare că ai calităţile necesare pentru a face faţă cu brio! Poţi încheia noi contracte în avantajul afacerilor tale, poţi face o analiză retroactivă ca să ştii de unde vii şi încotro te îndrepţi.

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2020

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1792
Populația:
1059 locuitori

Pocrovca este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Pocrovca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Pocrovca este situat la 25 km est de oraşul Donduşeni şi la 196 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1059 de oameni. Satul Pocrovca a fost menționat documentar în anul 1792.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.