27 october 2023, 12:30 Kaleidoscope views 34972
27 october 2023, 12:30 Kaleidoscope views 34972

Ce spune poziţia în care dormi despre personalitatea ta

Specialiştii în limbajul trupului spun că au identificat patru noi poziţii de somn care pot da indicii referitoare la felul de a fi al unei persoane, potrivit The Sun.

Cei mai mulţi oameni (58%) dorm în poziţia fetusului, ceea ce înseamnă că sînt îngrijoraţi.

Poziţia copacului (28% din oameni) arată încăpăţînare, iar poziţia de "tînjeală" (25%) îl caracterizează pe cel care luptă pentru visul său şi vede fiecare zi ca pe o nouă provocare. 17% dintre persoane dorm în poziţia "cădere liberă", care arată o personalitate scăpată de sub control, proprie unei firi agitate.

"Un bun somn de noapte te ajută să te mobilizezi de dimineaţă, iar poziţia în care dormi arată cum te simţi", spune Robert Phipps, expert în limbajul corpului.

Keywords:

corp , somn

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
741 locuitori

Grozasca este un sat din cadrul comunei Floriţoaia Veche, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Ungheni și la 116 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 741 de oameni. Satul Grozasca a fost înființat în anul 1910.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.