11 june 2019, 09:00 Kaleidoscope views 2912
Horoscopul pentru 6 noiembrie 2019
11 june 2019, 09:00 Kaleidoscope views 2912

Horoscopul pentru 6 noiembrie 2019

BERBEC

Nu ţine cont de nimeni, pentru că azi contezi doar tu şi capacitatea ta de a lua decizii fără influenţele sumbre din afară. Ai alături de tine oameni pesimişti, îngrijoraţi, neîncrezători în nimeni şi nimic, ce te trag şi pe tine înapoi, or tu eşti în faţa unei decizii majore în care nu ai voie să baţi în retragere din cauza celor pesimişti. Ştii exact ce trebuie făcut, eşti pregătit să-ţi duci la capăt alegerea fără teamă, de aceea trebuie să ignori complet ce-ţi spun ceilalţi, care oricum nu văd nimic bun. Cea mai mică undă de pesimism, dacă te-ar copleşi, ţi-ar reduce curajul de a lua decizii acum.

TAUR

Regreţi lipsa de cumpătare de care ai dat dovadă cu ceva timp în urmă, pentru că ai aruncat, absolut inutil, nişte bani pe fereastră. Ai crezut că vei face faţă unor cheltuieli mai mari, te-ai bazat pe un ajutor financiar sau pe o sumă de bani demult promisă, or nimic din toate acestea nu s-a materializat şi acum îţi dai seama că te afli pe un teren sensibil. Cântăreşte mai atent fiecare decizie de ordin financiar, pentru că nu stai prea bine cu banii ţi orice eroare poate dezechilibra major bugetul şi poţi trece de la plus la minus pe nesimţite.

GEMENI

Toate se aşează azi pe un făgaş normal, semn că ai atins, finalmente, mult dorita stare de echilibru către care tânjeai. Poate o vreme, da, ai oscilat între extreme, ba erai sus, ba erai jos, ba credeai în succes, ba te îndoiai de el, dar azi primeşti o veste ca o garanţie a faptului că ai ajuns la mijloc, într-o stare de armonie totală cu tine însuţi şi cu ceilalţi, fără nici un stres. Fă ceva să menţii această binefăcătoare senzaţie de echilibru interior şi exterior, de pace şi linişte, pentru că numai în armonie deplină le vei rezolva pe toate cu bine. Rămâi calm şi nu strica echilibrul cu nici un exces!

RAC

Ca să scapi repede de o treabă, deşi nu ai nici un chef să te ocupi de ea, găseşti cea mai uşoară scuză: spui că vei face tot ce poţi! E promisiunea care se spune cel mai frecvent atunci când cineva vrea să scape repede de o treabă, dar asta nu te pune în cea mai bună lumină. Promiţi, dar nici măcar nu încerci să faci ceva în direcţia respectivă, semn că a fost o promisiune făcută în glumă, fără consistenţă. Cei care te-au crezut vor fi dezamăgiţi atunci când vor vedea că ai fost superficial în angajamentele tale, deci, dacă tot spui ceva, spune-o din suflet, bazându-te pe ce poţi face cu adevărat, pentru că poţi mai mult decât crezi!

LEU

Eşti pregătit să investeşti o mare sumă de bani în confortul domestic, poate pentru a renova locuinţa sau a o redecora sau pentru a schimba un obiect casnic defect. Ceva îţi spune că nu e chiar cel mai bun moment pentru astfel de cumpărături, dar e totuşi o urgenţă, pentru că buna funcţionare a casei depinde totuşi de acea achiziţie. Discută şi cu ceilalţi membri ai familiei ca să primeşti şi din partea lor o eventuală aprobare, dar decizia finală tot tu o vei lua, după ce vei analiza la rece oportunitatea acestei achiziţii.

FECIOARĂ

Nimeni nu-ţi poate urni principiile spirituale pe care le-ai acumulat şi dezvoltat în timp, dar azi primeşti semne de sus că eşti pe calea cea bună, că această credinţă a ta este recompensată cu miracole şi lucruri bune. Credinţa e capacitatea de a rămâne concentrat pe ceea ce vrei să obţii, orice s-ar întâmpla în jurul tău sau pe parcurs, şi azi vei dovedi cât de puternică ţi-e dorinţa de a ajunge acolo. Chiar dacă unii vor spune despre tine că eşti un romantic visător, tu încă mai crezi în latura pozitivă a oamenilor, în puterea iubirii şi a binelui de a învinge, şi mergi pe această cale până vei demonstra că ai dreptate!

BALANȚĂ

Nu trebuie să-ţi arăţi temerile şi suspiciunile pe faţă, ca atare ţine-ţi sub control emotivitatea crescută, pentru că nu asta vrea să vadă lumea la tine. Mulţi aşteaptă de la tine o decizie importantă, o atitudine fermă şi curajoasă, ca atare, ia-ţi inima în dinţi şi spune doar ceea ce gândeşti. Evită orice cuvânt cu impact negativ, nu folosi bârfa, critica sau judecata aspră în nicio situaţie, pentru că e un moment în care trebuie să-ţi păstrezi calmul şi luciditatea pentru a spune ce vrei. Dacă începi să te plângi şi vezi în jur doar obstacole şi probleme, nu vei lăsa o impresie prea bună, deci schimbă atitudinea.

SCORPION

Nu te mai compara cu nivelul altora, pentru că fiecare are norocul său, destinul său, propriul său sens de mers, deci nu poţi fi şi tu ca ceilalţi. Fii tu însuţi în situaţia de faţă, fără să încerci să imiţi pe alţii, să-i urmezi pe alţii pas cu pas. Mult mai bine te-ai descurca pe propria ta cale, una originală, unică, doar a ta, deci nu încerca să fii ca restul lumii. A face parte din turmă nu e chiar în beneficiul tău, pentru că te-ai putea rupe de pluton pentru a face câţiva paşi mai în faţă sau a urca mai multe trepte mai sus spre succes. Profită de ocaziile bune care ţi se oferă doar ţie şi nu accepta anonimatul doar pentru că toţi ceilalţi sunt în urma ta.

SĂGETĂTOR

Nu te ţine cu dinţii de nişte principii, scrise sau nescrise, care îţi reduc libertatea de a mai încerca şi alte variante decât cele dictate de cei puternici. Chiar dacă te afli într-un mediu influenţat de legi clare, de limite stricte, de ordine date de sus, sunt momente în care trebuie să te revolţi împotriva acestor principii restrictive şi să te eliberezi! Imaginează-ţi că tocmai ai pornit o revoluţie personală cu scopul de a-ţi recupera drepturile şi de a începe o viaţă mai bună. Nu mai poţi tolera un regim limitativ şi rigid, tu eşti cu un pas înaintea tuturor şi vezi că se poate şi altfel. Descătuşează-te de sub dictatură!

CAPRICORN

Nu te crampona de piedicile absolut fireşti din drumul tău către victorie, pentru că ele au rolul de a te pune la încercare, ca să arăţi şi să-ţi demonstrezi ţie că meriţi şi poţi obţine ceea ce doreşti. Apucă-te serios de treabă, caută soluţii, învaţă din mers şi continuă drumul pe care l-ai început pentru că destinaţia e promiţătoare. Te îndrepţi, pas cu pas, spre prosperitate, spre roade demne de toată lauda, dar nimic nu ţi se oferă pe tavă. Eşti încă în mijlocul acestui demers de durată care cere enorm de la tine, e un mare consumator de energie şi de resurse, dar fii sigur că ţinta finală e succesul!

VĂRSĂTOR

Eşti atras într-o alianţă care nu te onorează, alături de un grup de persoane care preferă să bârfească şi să răspândească vorbe vrute şi nevrute, în loc să aprecieze partea bună a lucrurilor. Tu nu eşti genul: ţie îţi place sinceritatea, adevărul, ai o viziune pozitivă asupra lucrurilor şi oamenilor, deci a te coborî la nivelul acestui joc de culise nu te reprezintă. Chiar dacă, în situaţia de faţă, a participa şi tu la bârfe ar fi un gest de socializare, mai bine faci doar act de prezenţă, fără a te lăsa atras în energiile lor negative. Tu consideri că nimeni nu are dreptul să judece pe altul fără să cunoască situaţia, de aceea doar asculţi, nu emiţi şi opinii!

PEȘTI

în aşteptare pentru momentul pe care îl considerai potrivit. Acum da, e momentul potrivit pentru a-i da startul, dar nu-ţi stabili deja o strategie în detaliu, pentru că multe idei vor veni pe parcurs. Acum important e scopul, să ţi-l alegi, şi startul, să porneşti spre ţinta visată. Pas cu pas, se vor arăta toate soluţiile şi căile care duc acolo unde ai decis să ajungi. Multe din aspecte utile în atingerea acestui scop vor apărea pe parcurs, de la o zi la alta, de la o etapă la alta, deci porneşte la drum cu răbdare şi ambiţie, atent la tot ce se iveşte.

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2019

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1606
Populația:
1784 locuitori

Popeştii de Sus este un sat şi comună din raionul Drochia. Popeştii de Sus este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 25 km de orașul Drochia și la 169 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1784 de oameni. Satul Popeştii de Sus a fost menționat documentar în anul 1606.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.