30 august 2019, 09:00 Kaleidoscope views 3460
Horoscopul pentru 30 august 2019
30 august 2019, 09:00 Kaleidoscope views 3460

Horoscopul pentru 30 august 2019

BERBEC

Eşti invitat să te alături unui proiect colectiv, dar nu ai prea multă tragere de inimă către scopul respectiv. Ai dubii, poate nu neapărat legat de nobleţea scopului, ci mai degrabă de bunele intenţii ale celorlalţi participanţi. Nu ai încredere că cei care sunt implicaţi în această acţiune sunt la fel de serioşi sau la fel de sinceri. Intuiţia îţi atrage atenţia asupra unora din aceste persoane şi le priveşti cu suspiciune, ca şi cum te invită pe tine să te alături doar pentru că vor să profite de bunăvoinţa ta. Gândeşte-te dacă merită să te bagi, ca nu cumva să munceşti doar tu, iar succesul să-l obţină alţii! Verifică-le intenţiile înainte de a te implica şi tu.

TAUR

Ai acces la mai multe surse de informare din care extragi o mulţime de detalii importante pentru ceea ce faci. Ele nu numai că îţi clarifică anumite nelămuriri, dar îţi oferă dintr-o dată mai multe alternative pentru a ajunge la scopul final. Dacă înainte nu ştiau ce e de făcut, acum ai mai multe variante, mai multe căi de evoluţie, mai multe soluţii la fel de bune şi ajunge doar să te foloseşti de una din ele ca să ajungi la succes. Ai avut încredere, dar ai avut şi noroc, ceea ce te face să spui că cele mai complicate probleme au cele mai simple soluţii. Totul e să le cauţi!

GEMENI

Joci un rol foarte important în mediul în care te afli şi simţi că nu mai ai deloc timp pentru tine. Mereu cineva te solicită, telefonul sună întruna, mereu cineva trage de tine şi îţi cere părerea încât vei fi într-o continuă alergătură de colo-colo, pentru a fi de folos celor care te cheamă. Îţi place această postură, semn că lumea te apreciază, dar această popularitate te lasă pe tine fără energie. La finalul zilei, vei descoperi că nu ai avut timp nici să bei un pahar cu apă, că nu ai avut timp nici să respiri, deci propria ta persoană a dispărut cu totul din peisaj. Minut cu minut, ai stat la dispoziţia altuia, dar te simţi bine aşa.

RAC

Aveai încredere totală în cineva, deşi intuiţia îţi tot atrăgea atenţia că în spatele bunelor sale intenţii s-ar mai afla şi altceva. Azi ai norocul de a descoperi brusc, fulgerător, care e adevărul, şi nu mai poţi fi păcălit ca înainte. Dacă tot ai aflat cum e el cel adevărat şi ce ascunde în spatele aparenţelor înşelătoare, trebuie să iei măsuri rapide, ca să nu-l mai laşi să-ţi stea prin preajmă. Va încerca, prin ipocrizie şi falsitate, să te recucerească, dar nu-i mai merge. Te-ai trezit din iluzie, din minciună, din visare şi chiar dacă suferi după şocul adevărului, măcar eşti mulţumit că l-ai aflat.

LEU

Eşti în faţa unui nou început şi îl învălui cu optimism, cu încredere în mai bine, cu speranţă că dorinţele tale se vor materializa la capătul acestui drum pe care îl porneşti. Succesul acestuia depinde mult de felul cum iei startul, ca atare înarmează-te cu tot ce poate fi mai bun în tine, promovează această viziune pozitivă şi entuziastă pentru că totul va evolua excelent înainte. Practic, îţi modelezi singur viitorul şi calea către ţinta cea mai înaltă, cu iubire, cu optimism, cu bucurie, fără a privi înapoi nicio clipă cu resentimente. Îţi spui că totul va fi bine… şi aşa va fi!

FECIOARĂ

Fă tot posibilul să-ţi permiţi azi o cât de scurtă ieşire din mediul tău obişnuit. Că e o călătorie mai lungă sau o simplă plimbare pe jos până acasă, efectele sale vor fi excelente asupra tonusului tău general. De altfel, orice gen de deplasare ar fi de preferat, deci, fie că ieşi cu bicicleta, dacă vremea îţi permite, fie că ieşi la jogging sau la un marş forţat prin cartier, te întorci acasă remontat, plin de energie şi cu o stare de bună dispoziţie de invidiat. Oferă-ţi câteva minute de distracţie, dar una care să implice şi un cât de mic efort fizic. Te relaxezi de minune dacă te plimbi puţin!

BALANȚĂ

Încearcă să schimbi ceva în modul de a judeca o situaţie prin care ai mai trecut şi altădată. Din obişnuinţă, menţii acelaşi ton critic şi autoritar, când mult mai bine ar fi să devii mai îngăduitor, mai diplomat, ca să nu judeci aspru situaţii care nu sunt deloc atât de grave pe cât par. Fii tu cel tolerant, coboară tonul şi încearcă să schimbi ceva în modul de a comunica, pentru că nu merită să fii un judecător atât de aspru. Problema de faţă are căi de rezolvare mai paşnice şi mai amiabile, nicidecum critici sau pedepse atât de severe, deci încearcă să aşezi inima pe primul loc.

SCORPION

Azi ai impresia că baţi pasul pe loc şi nimic nu înaintează. Dacă nu observi nici un fel de progres, mai bine ia o pauză pe toate planurile făcând… nimic! Uneori e greu chiar şi să faci nimic, dar dacă reuşeşti să te rupi de orice stres şi să foloseşti acest răgaz ca o mică vacanţă de odihnă, vei avea numai de câştigat. Nu te crampona de un hop, dacă vezi că nu-l poţi trece momentan, ci rupe-te de motivul de enervare şi bucură-te că ai parte de această pauză. Astfel îţi recapeţi forţele pentru un nou început, imediat după ce se ridică obstacolele.

SĂGETĂTOR

Eşti liber să zbori cu gândul sau cu sufletul oriunde doreşti, iar această atitudine deschisă e soluţia optimă pentru a ajunge într-o zonă încântătoare a planurilor tale. Ai numai motive de optimism şi veselie, ca un copil lipsit de griji care lasă lucrurile să evolueze în voia lor. Nu are rost să te opreşti la fiecare pas şi să-ţi pui întrebări inutile sau să încerci să preiei controlul, pentru că te afli pe vârful unui val care oricum are direcţia sa de înaintare. Lasă-l pe el să te ducă acolo unde vrea şi vei vedea că ţinta finală coincide cu cea a propriilor tale dorinţe. Fii deschis la orice!

CAPRICORN

Tu deţii soluţia la unele din problemele celor din jur şi, dacă tot ştii ce e de făcut, de ce să nu te implici mai mult? Bine faci, pentru că e felul tău de a ajuta pe cei care nu găsesc calea de ieşire dintr-un impas prin care ai trecut şi tu cândva, deci ai şti cel mai bine ce ar fi de făcut. Chiar dacă te vei obosi peste măsură pentru binele altuia, tu te simţi bine aşa, pentru că aduci, măcar pentru câteva clipe, zâmbetul pe faţa celor trişti. Sunt fapte bune care, deşi mâine vor fi uitate de toată lumea, pentru tine au o anumită conotaţie şi îţi face plăcere să le oferi cu inima deschisă la nevoie.

VĂRSĂTOR

Aştepţi cu mult interes un eveniment anunţat pentru perioada următoare şi în care ai investit multă speranţă şi iubire. Simţi că a fi ceva pe placul tău, ceva care îţi va încânta simţurile şi-ţi va mângâia inima, tocmai de aceea abia aştepţi să ajungi mai repede acolo. Te simţi ca înaintea primei întâlniri cu cel care ţi-a cucerit inima şi e normal să ai emoţii imense, tocmai pentru că ai aşteptări deosebite de la acel eveniment special. Depui pasiune şi energie pozitivă în acest moment capital şi eşti convins că va ieşi exact aşa cum doreşti!

PEȘTI

Eşti în criză de timp şi asta te face să dai la o parte ceea ce nu ţi se pare urgent sau relevant. Tocmai pentru că nu sunt importante, ai să vezi că dai prea multe pe linie moartă până se adună acolo un adevărat morman de restanţe şi atunci nu vor mai părea atât de mici. Dacă te-ai ocupa de ele acum, cât sunt puţine şi simple, ar fi mult mai bine pentru tine, pentru că, după ce se va forma ditamai muntele de mărunţişuri, nu vei mai şti de unde să le apuci. Cel mai bine e să nu amâni nimic din ceea ce nu ţi se pare, în acest moment, vital. De dragul timpului tău liber de mai târziu, este!

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2019

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1672
Populația:
2137 locuitori

Sadîc este un sat şi comună din raionul Cantemir. Din componenţa comunei fac parte localităţile Sadîc și Taraclia. Localitatea se află la distanța de 44 km de orașul Cantemir și la 119 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2137 de oameni. Satul Sadîc a fost menționat documentar în anul 1672.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.