18 july 2013, 10:55 Kaleidoscope views 11933
18 july 2013, 10:55 Kaleidoscope views 11933

Pregătiți-vă, vin extratereștrii!


Foto: enigma-project.ru 

Unul dintre cei mai respectaţi fizicieni din lume avertizează guvernele de pe toată planeta să se pregătească pentru o vizită a extratereştrilor.

Jocelyn Bell Burnell, unul din cei mai respectaţi fizicieni din lume, e convinsă de probabilitatea ca pămîntenii să primească semnale din partea unor forme de viaţa inteligente de pe alte planete, că lucrul acesta se va întîmpla în următoarea sută de ani, iar noi trebuie să ne gîndim de pe acum cum să acţionăm într-o asemenea situaţie.

"Daca vom bănui că pe o altă planetă traiesc extratereştrii, vom încerca să îi contactăm sau nu? Cui vom cere părerea? Papei? Presei? Trebuie sa începem să ne gîndim de pe acum la aceste lucruri", a declarat Jocelyn Burnell.

Unii oameni de ştiinţă cred că, dacă aflăm de existenţa extratereştrilor, ar trebui să încercăm să luăm legătura cu ei, alţii spun că mai bine ne ascundem cît mai bine.

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
951 locuitori

Paustova este un sat din cadrul comunei Lipnic, raionul Ocniţa. Satul se află la distanța de 3 km de orașul Ocnița și la 246 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 951 de oameni. Satul Paustova afost menționat documentar în anul 1437.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.