07 december 2012, 15:36 Kaleidoscope views 10797
07 december 2012, 15:36 Kaleidoscope views 10797

Obiecte misterioase, văzute pe cer în SUA și Europa

Mai multe obiecte luminoase misterioase au fost văzute pe cer în mai multe orașe de pe glob. Nu există nicio explicație referitoare la aceste apariții, un aspect ciudat fiind acela că ele au apărut în SUA și Europa în același timp.

Luminile au fost zărite pe cerul nopții, atît în SUA, cît și pe "bătrînul continent". Se pare că ele ar fi aceleași obiecte zburătoare, însă este neclar cum ar fi putut ele călători atît de repede, scrie Russia Today.

Locuitorii orașului Salt Lake City au fost primii care au observat luminile misterioase pe cer. Apoi, locuitorii din Polonia, Grecia si Slovacia, țări aflate la 9.000 de kilometri distanță, au vazut și ele aceleași lumini pe cerul nopții.

Traiectoria urmată de ele nu semăna cu una a unor aparate pilotate de oameni. Culoarea lor era roșie și portocalie, acestea avînd o viteză foarte mare. Oamenii au constatat că în aceste zone în care au apărut luminile pe cer a plouat torențial.

 

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
773 locuitori

Bilicenii Noi este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile lipovanca, Bilicenii Noi, Mîndreștii Noi. Localitatea se află la 15 km de oraşul Sîngerei şi la 109 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 773 de oameni. Satul Bilicenii Noi a fost atestat documentar în anul 1925.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.