07 april 2012, 14:05 Kaleidoscope views 6096
07 april 2012, 14:05 Kaleidoscope views 6096

Astăzi va fi suspendat din funcție președintele României?


Foto: libertatea.ro 

Suspendarea din funcție a președintelui României Traian Băsescu de către majoritatea parlamentară pare să devină astăzi o realitate. Opoziţia nu s-a dezmeticit din pumnii în care a ţinut-o puterea toată ziua de ieri, iar USL pregăteşte - din informaţiile de pînă acum - o nouă lovitură.

Plenul Parlamentului se reuneşte din nou. Astăzi la ora 16 este programată o şedinţă comună a Camerelor, şedinţă pe a cărei ordine de zi ar urma să fie, potrivit Realitatea TV, suspendarea preşedintelui Băsescu.

Tot azi se vor întruni Birourile Permanente, iar în a doua parte a zilei va fi convocat plenul pentru demararea procedurilor constituţionale de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu.



Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1900
Populația:
248 locuitori

Nicolaevca este un sat din cadrul comunei Cuhureştii de Sus, raionul Floreşti. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Florești și la 155 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 248 de oameni. Satul Nicolaevca a fost întemeiat în anul 1900.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.