28 november 2017, 11:10 Kaleidoscope views 4962
Creativitate cu zăpadă (Foto)
28 november 2017, 11:10 Kaleidoscope views 4962

Creativitate cu zăpadă (Foto)

Prima zăpadă este întotdeauna o vedere uimitoare. Chiar dacă o vedem an de an, prima zăpadă a sezonului o rivim ca pe ceva cu adevărat magic. Niciodată nu vrei să sculptezi atît de mult oameni de zăpadă, să te joci cu bulgării de zăpadă și să te dai cu sania, ca în prima zi cînd cade zăpada. Dar, de cele mai multe ori, sînt doar doi centimetri de plapumă albă deasupra solului, cu care nu se poate face mai nimic din cele enunțate mai sus.

Dar unii nu se indispun și creează cu ceea ce este:

Automobilele pot fi "însuflețite":

Putem sculpta pisici din zăpadă pe copaci:

Putem scrie și desena pe bănci:

Dacă e mai multă zăpadă și avem mult timp liber, putem improviza un protest sculptat împotriva încălzirii globale:

Dar iată lucrările acestui om sînt peste tot pe Internet. De fiecare dată cînd cade prima zăpadă, Simon Buharin, locțiitorul pe gospodărie al Liceului din Ijevsk din Udmurtia, creează adevărate miracole și îi bucură pe copii cu prima zăpadă, desenînd subiecte sau din basme / opere literare în curte:

Source: fit4brain.com

Keywords:

creație , zapada , iarna

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1965
Populația:
199 locuitori

Ruslanovca este un sat din cadrul comunei Vasilcău, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Soroca și la 152 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 199 de oameni. Satul Ruslanovca a fost înființat în anul 1965.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.