19 march 2012, 11:14 Kaleidoscope views 5067
19 march 2012, 11:14 Kaleidoscope views 5067

Înregistrarea care ar putea dovedi că există OZN-URI

Daily Mail publică un clip video realizat de un amator, la o bază aeriană din Chile, în care acesta susţine că ar apărea un OZN.

Filmuleţul a fost realizat în 2010, însă obiectul misterios a trecut neobservat pînă de curînd. Cînd chilianul şi-a dat seama ce filmase, s-a speriat atît de tare încît a alertat Guvernul.

CEFAA, agenţia guvernamentală chiliană care se ocupă de studiul fenomenelor aeriene stranii, spune că a descoperit obiectul misterios în şapte secvenţe filmate separat, sugerînd astfel că nu este vorba despre o eroare a camerei video.

Directorul CEFAA, Ricardo Bermudez, a estimat că obiectul din imagini se deplasează cu o viteză de peste 6.400 de kilometri pe oră. El spune că oamenii nu ar putea supravieţui în interiorul unui vehicul cu o viteză atît de mare.

În plus, Bermudez remarcă un alt aspect ciudat: pe înregistrare nu se aude "boom-ul sonic", adică sunetul pe care îl face un obiect care se deplasează cu o viteză mai mare decît a sunetului.

Pînă acum, una dintre puţinele explicaţii plauzibile referitoare la clip este că prin faţa camerei ar trece o insectă.

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1479
Populația:
935 locuitori

Cenuşa este un sat din cadrul comunei Roşietici, raionul Floreşti. Situat pe malul drept al rîului Răut, satul Cenuşa se află la 16 km de oraşul Floreşti şi la 111 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 935 de oameni. Satul este menționat documentar în anul 1479 cu denumirea Borodniceni.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.