13 august 2023, 12:30 Kaleidoscope views 8435
5 avantaje ale căsătoriei
13 august 2023, 12:30 Kaleidoscope views 8435

5 avantaje ale căsătoriei

Daca inca te sperie subiectul, nu mai sta pe ganduri: gaseste-ti o sotie. Te va salva... de tine insuti si de la multe alte dezastre. Site-ul Menshealth.com ne ofera un top 5 al celor mai des intalnite avantaje pe care numai barbatii casatoriti le au.

1. Bani mai multi

Cercetatorii sociologi au stabilit ca toti barbatii casatoriti au un venit cu 22% mai mare, in medie, decat al celor necasatoriti.

2. Avansezi mai repede in cariera

O dovedeste un studiu efectuat in anul 2005 de catre U.S.Navy.

3. Te tine departe de problemele cu legea

Potrivit raportului autoritatilor americane, barbatii casatoriti au de patru ori mai putine probleme cu legea decat cei necasatoriti.

4. Mai mult sex

Studii britanice din domeniu, efectuate in 2006, demonstreaza ca barbatii casatoriti au parte cu 38% mai mult sex decat cei necasatoriti.

5. Mai sanatos si mai longeviv

Asa afirma cercetatorii norvegieni, ca rata mortalitatii la barbatii casatoriti e cu 16 procente mai mica decat la barbatii necasatoriti.

De asemenea, un studiu UCLA demonstreaza ca dintre barbatii cu o perfecta stare de sanatate necasatoriti si casatoriti, cei din urma au cu 88% sanse mai multe sa traiasca peste cei necasatoriti cu aproximativ 8 ani.

Source: sfatulparintilor.ro

Keywords:

casatorie , femei , barbați

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1915
Populația:
3279 locuitori

Dobrogea este un sat din cadrul oraşului Sîngera, municipiul Chișinău. Localitatea se află la distanța de 24 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 3279 locuitori. Satul Dobrogea a fost înființat în anul 1915.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.