13 march 2012, 10:23 Kaleidoscope views 3463
13 march 2012, 10:23 Kaleidoscope views 3463

Momentul spectaculos al prăbuşirii unui iceberg

Mai mulţi turişti care se plimbau cu o barcă gonflabilă în zona Antarctică au surprins momentul prăbuşirii unui iceberg în apele oceanului. Cel care a filmat întreaga scenă, în apropiere de Golful Wilhelmina, este Germanul Lex Coppoolse, potrivit Daily Mail.

El a descris impactul ca fiind atît de puternic, încît sunetul scos de prăbuşirea gheţii a fost perceput precum cel al unei explozii. Incidentul era cît pe ce să răstoarne barca în care se afla alături de cîţiva prieteni. Din fericire au scăpat doar cu nişte lovituri la cap provocate de bucăţile de gheaţă împrăştiate în jur.

 

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1546
Populația:
4044 locuitori

Goteşti este un sat şi comună din raionul Cantemir. Din componenţa comunei fac parte localităţile Constantineşti și Goteşti. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Cantemir și la 138 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 4044 de oameni. Satul Gotești a fost menționat documentar în anul 1546.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.