25 may 2017, 14:08 Kaleidoscope views 5377
Revine sau nu Chirtoacă? Liberalii se contrazic în declarații
25 may 2017, 14:08 Kaleidoscope views 5377

Revine sau nu Chirtoacă? Liberalii se contrazic în declarații

Reprezentanţii Partidului Liberal încearcă să dezmintă faptul că Dorin Chirtoacă ar fi părăsit ţara de frică să nu fie arestat în urma denunţurilor făcute de către subalternii săi, Nistor Grozavu şi Igor Gamreţchi.

Potrivit portalului noi.md, edilul Capitalei, care se află în afara ţării, l-ar fi telefonat pe unchiul său, Mihai Ghimpu, şi l-ar fi avertizat că nu revine în Republica Moldova.

Solicitat de CrimeMoldova, Ionel Puşcaş, purtătorul de cuvînt al PL, a comunicat că Dorin Chirtoacă se află acum la Chişinău şi că a fost la o reuniune la Minsk, dar s-a întors.

Pe de altă parte, solicitat de CrimeMoldova, Vadim Brînzaniuc, purtătorul de cuvînt al Primăriei municipiului Chişinău, a spus că edilul însă nu s-a întors. Potrivit lui, acesta s-ar afla încă în Belarus şi urmează să revină: „Dorin Chirtoacă este la Minsk, dar urmează să revină azi, va veni şi la Primărie".

Potrivit NewsMaker și liderul PL, Mihai Ghimpu, a dezmințit informația: „Primarul e în Chișinău și nu are de gînd să fugă nicăieri!".

Precizăm, că anumite surse au confirmat și pentru CrimeMoldova că Gamreţchi şi Grozavu, care sînt cercetaţi penal și se află în arest la domiciliu, în dosarul parcărilor, au divulgat mai multe informaţii care l-ar incrimina pe Chirtoacă.

Deocamdată, procurorii nu au luat o decizie în privinţa lui.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:

Populația:
546 locuitori

Caracuşenii Noi este un sat din cadrul comunei Berlinţi, raionul Briceni. Localitatea este situată la o distanţă de 6 km sud-vest de oraşul Briceni, la 21 km de staţia de cale ferată Lipcani şi la 240 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 546 de oameni.  

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.