23 february 2012, 09:49 Kaleidoscope views 5955
23 february 2012, 09:49 Kaleidoscope views 5955

Un tînăr a surprins un OZN

Un filmuleţ face furori pe Internet după ce imagini explicite cu un OZN au apărut pe diferite site-uri. În timp ce unii internauţi sceptici sunt convinşi că este un montaj bine făcut, alţii sunt convinşi că filmul este cît se poate de real.

Imaginile au fost înregistrare de către un pasager aflat într-o maşină care ar fi urmărit OZN-ul de-a lungul unei autostrăzi. OZN-ul se pare că ar fi apărut în New Mexico, dacă e să îl credem pe cel care a postat filmul.

Acesta se numeşte Stephen Hannard şi face parte dintr-un grup care se ocupă cu dezvăluiri extraterestre, din Marea Britanie. Filmul a strîns zeci de mii de vizualizări în câteva zile.


Comments

 (2)
  • #2 slavianin73 Reply Quote selected

    Мдааааааа???? Может и правда.

  • #1 georg Reply Quote selected
    Поздравление конструкторам-создателям нового летательного аппарата!
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1720
Populația:
141 locuitori

Moleşti este un sat din cadrul comunei Camenca, raionul Glodeni. Localitatea se afla la distanţa de 16 km de orașul Glodeni şi la 191 km de oraşul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 141 de oameni. Satul Molești a fost întemeiat în anul 1720.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.