03 february 2017, 15:45 Kaleidoscope views 4547
Cel mai bun barman din Moldova
03 february 2017, 15:45 Kaleidoscope views 4547

Cel mai bun barman din Moldova

Barul este una dintre atracțiile multor restaurante, cafenele și disco-baruri din lume, iar meseria de barman este una destul de solicitantă, chiar dacă mulți dintre noi tind să creadă contrariul. Barmanii, în schimb, sînt cei care interacționează cu majoritatea oaspeților localurilor, iar aceștia mereu trebuie să fie pozitivi și pregătiți să facă pînă și cele mai complicate cocktailuri, dacă asta vor clienții.

Dacă tot vorbim de barmani, trebuie să știți că Alexandru Silimițanu este unul dintre cei mai profesioniști oameni care fac această meserie, din Moldova. Tînărul deține titlul de "Cel mai bun barman din Moldova", pe care l-a cîștigat într-un concurs național.

Alexandru a făcut dezvăluiri importante despre această meserie, dar și a spus cîteva lucruri pe care ar trebuie să le știe fiecare client care interacționează cu un barman, într-un interviu pentru Bani.md.

"Pentru mine, prima responsabilitate după tejghea este să fie totul în ordine, să știu toate produsele și să știu exact băuturile pe care le promovăm și le servim clienților noștri. Pentru moldoveni este mai convenabil să își ia o băutură cu un volum mai mare și de o calitate mai proastă, decît un cocktail dintr-un amestec de băuturi, cu ingrediente gustoase și cu un rezultat gustos. Este altfel atunci cînd bei un amestec decît atunci cînd bei un produs care este vîndut îmbuteliat", a declarat Alexandru Silimițanu în interviu.

Source: kankan.md

Keywords:

interviu , cafenea

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1794
Populația:
2816 locuitori

Cania este un sat şi comună din raionul Cantemir. Din componenţa comunei fac parte localităţile Iepureni și Cania. Localitatea se află la distanța de 2 km de orașul Cantemir și la 118 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2816 oameni. Satul Cania a fost menționat documentar în anul 1794.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.