03 february 2024, 14:30 Kaleidoscope views 9474
Testul mărțișorului: Alege unul și vezi ce spune despre tine
03 february 2024, 14:30 Kaleidoscope views 9474

Testul mărțișorului: Alege unul și vezi ce spune despre tine

Mărțișorul este una dintre cele mai iubite sărbători moldovenești (și nu numai). Ce este un mărțisor? Un obiect mic legat cu un șnur împletit alb-roșu pe care îl dăruim cu ocazia primăverii.

Dacă ești curioasă ce spun mărțișoarele care îți plac despre tine, tot ce trebuie să faci este să alegi unul din colajul de mai jos.

Încearcă testul mărțișorului

Ai ales mărțișorul 1. Ești o persoană creativă și încerci să profiți de orice îți dă viața. Fiecare experiență și fiecare moment sînt prețioase pentru tine. Ai imaginație bogată și s-ar putea spune despre tine că ești un artist. Crezul tău este că viața este rezultatul acțiunilor tale.

Deși, ești foarte talentat, nu prea te iei în serios. Ai simțul umorului și asta te ajută să treci peste momentele mai puțin ușoare ale vieții.

Ai ales mărțișorul 2. Ești o persoană sociabilă, prietenoasă și flexibilă. Nu îți este teamă de nimic, ești mereu gata de orice.

Poți deveni oricînd sufletul petrecerii, pentru că îți place să aduni oamenii în jurul tău. Îți place libertatea ta, nu suporți regulile și regulamentele. Te supără oamenii care te sfătuiesc cum să-ți trăiești viața.

Ai ales mărțișorul 3. Ești o persoană sensibilă. Plîngi la fel de ușor cum rîzi. Unii te-ar putea acuza că ai toane, dar chiar nu te poți abține, așa ești tu.

Întotdeauna ai crezut că adevărul îl simți, nu îl calculezi. Crezi în destin și te consideri o persoană spirituală și te întrebi, în secret ce cred ceilalți despre viață, în general.

Ai ales mărțișorul 4. Ești o persoană excentrică. Ai șarm și magnetism. Pur și simplu, luminezi orice încăpere doar cu prezența ta. Ai încredere în tine și îți vei asuma oricînd și oriunde orice fel de risc.

Cîteodată ești foarte entuziast, faci parte din tabăra celor ce văd partea plină a paharului. Îndrăzneț din fire te vei arunca mereu cu capul înainte.

Source: publika.md

Keywords:

Martisor , test

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1706
Populația:
263 locuitori

Şoltoaia este un sat din cadrul comunei Ciolacu Nou, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Fălești și la 113 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 263 de oameni. Satul Şoltoaia a fost menționat documentar în anul 1706.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.