02 february 2020, 16:30 Kaleidoscope views 9026
4 greșeli pe care le faci cînd te îmbraci (Foto)
02 february 2020, 16:30 Kaleidoscope views 9026

4 greșeli pe care le faci cînd te îmbraci (Foto)

Nu poti arata ca vedetele din revistele glossy, insa cu siguranta poti sa adopti cateva trucuri care sa te faca sa arati bine. Daca iti alegi gresit tinuta, cele mai mici imperfectiuni vor fi scoase in evidenta.

Iata 4 greseli pe care le faci cand te imbraci, dezvaluite de stilistii Elmira Latipova si Anna Bazhenova pentru site-ul Bright Side.

Carouri

Carourile pot fi foarte sic, insa creeaza impresia unor solduri prea mari. Alege, in schimb, imprimeuri neutre sau culorile uni. Daca, totusi, tii neaparat la carouri, opteaza pentru unele mai mici.

Volane

Volanele si faldurile au rolul lor, insa poate parea ca porti doua numere in plus la haine. Alege haine cu cat mai putine brizbrizuri, care sa-ti alungeasca silueta.

Decolteul

O croiala barcuta poate crea iluzia unei talii cu cateva numere mai mari. In schimb, un decolteu in V va crea nu doar un look elegant, ci si o silueta zvelta. Imaginile vorbesc de la sine.

Dungi orizontale

Ceva mai rau decat dungile orizontale la haine sînt dungile orizontale late in nuante stralucitoare. Alege, in schimb, o rochie simpla, de preferat uni, sau cu un imprimeu discret, la care sa asortezi o centura lata, neagra, pentru a crea impresia unei talii de viespe.

Source: sfatulparintilor.ro

Keywords:

sfat , haine , greşeală

Comments

 (1)
  • #1 lolo Reply Quote selected
    хуже кривых ног могут быть только кривые ноги
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1692
Populația:
21 locuitori

Pojarna este un sat din cadrul comunei Sinești, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Ungheni și la 74 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 21 de locuitori. Satul Pojarna a fost menționat documentar în anul 1692.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.