16 january 2017, 17:05 Kaleidoscope views 6510
Culori norocoase pe care sa le porti in 2017
16 january 2017, 17:05 Kaleidoscope views 6510

Culori norocoase pe care sa le porti in 2017

Se spune ca poti atrage norocul purtand anumite culori. Totul are energie, inclusiv culoarea, de aceea, poti atrage succesul sau norocul gratie energiei unei anumite culori. Acelasi lucru este valabil si in cazul culorii accesoriilor sau in cazul culorii cu care iti zugravesti casa.

Potrivit zodiacului chinezesc, 2017 sta sub semnul Cocosului de Foc, iar pentru a fi in armonie cu elementul sau – focul, este recomandat sa porti culori "de foc": rosu, galben, portocaliu, purpuriu, magenta si roz.

La fel de bine poti armoniza "focul" cu nuantele elementului "pamant": verde, maro.

In ceea ce priveste accesoriile, opteaza pentru bijuterii din cristale naturale care au energia focului (cuart roz, granat, rubin) sau energia lemnului (jad, agata, turmalina verde, malachit).

Culori de evitat in 2017

Culorile care te pot dezavantaja in 2017 sînt cele care au energia elementului Apa (albastru, negru) sau a elementului Pamant.

Este indicat, de asemenea, sa ocolesti elementele care intra in conflict cu elementul anului in care te-ai nascut. De exemplu, daca te-ai nascut intr-un an de "pamant", evita hainele, accesoriile in culori de "lemn".

Anul nou chinezesc incepe din 28 ianuarie 2017.

Source: sfatulparintilor.ro

Keywords:

culoare , haine , 2017

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1911
Populația:
29 locuitori

Dobruşa este un sat din cadrul comunei Negureni, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanța de 38 km de oraşul Teleneşti şi la 82 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 29 de oameni. Satul Dobrușa a fost menționat documentar în anul 1911.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.