22 september 2016, 09:00 Kaleidoscope views 3724
Horoscopul pentru 22 septembrie 2016
22 september 2016, 09:00 Kaleidoscope views 3724

Horoscopul pentru 22 septembrie 2016

BERBEC

Esti pus in fata unei decizii si nu stii cui sa dai prioritate: ratiunii sau sentimentelor? Ambele au ceva de spus in problema de fata, dar se pare ca vei asculta doar ce-ti transmite mintea. Ai de ales intre ce e bine sa faci, moralmente vorbind, si ce ti-ar placea tie sa faci. Emotia trece pe un plan secund, spre regretul tau ca trebuie sa-ti sacrifici sau inabusi din nou dorintele cele mai puternice, dar de data aceasta consideri ca inima ar putea face o greseala, spre deosebire de logica si ratiunea puse in joc ce te vor ajuta sa extragi concluzia cea mai inteleapta.

TAUR

Nu lucra singur in aceasta zi, pentru ca cele mai bune solutii vin de la echipa care iti va sta alaturi. Toate evolueaza spre un rezultat palpabil, concret, din care fiecare are ceva de castigat, ca atare merita sa va uniti fortele pentru a ajunge la capat. Ai norocul de a atrage alaturi de tine oameni cu interese similare, care au ce investi in acest demers, si cat timp va leaga aceeasi dorinta, nimic nu va va opri din elan. Ceea ce iese din eforturile voastre corelate va va face pe toti mandri, dar trebuie sa va recunoaste-ti unii altora contributia.

GEMENI

Cand primesti de la cei din jur atatea semne de apreciere la adresa ta, capeti mai mult curaj de a duce mai departe ce ai inceput. Practic, primesti exact energia si motivatia de a termina un proiect care a evoluat foarte bine iar de dragul celor care au aratat ca au incredere in tine, iti aduni si ultimele forte pentru a pune punctul final. Ai cu ce te lauda, lasa modestia la o parte si arata-le tuturor ce a iesit din mainile tale si de ce ai fost capabil. Nu a fost un succes facil, ai muncit mult ca sa ajungi aici, iar rezultatul merita expus lumii. Vei primi felicitari: le meriti!

RAC

Muncesti mult, dar fara prea multa tragere de inima, de parca ai fi chiar tu nesigur pe rezultatele spre care te indrepti. Poate nu ai o motivatie clara sa te impinga de la spate, ci faci totul ca pe o povara. Nu ai incotro, trebuie sa iti duci la capat sarcina fara sa comentezi, pentru ca vei primi in final o recompensa. Merita efortul, chiar daca-ti spui ca ai fi avut si altceva mai bun de facut in acest timp, dar daca e obligatoriu, ocupa-te de asta cat mai repede ca sa scapi de o grija. Ceva-ceva tot vei obtine, macar o eliberare de stres si tot e bine!

LEU

Actioneaza acum, pentru ca este o zi norocoasa in care poti beneficia de toate resursele de care ai nevoie pentru a avea succes deplin. Nu mai amana, pentru ca norocul nu trece de doua ori prin calea ta, ca atare o poti numi o sansa unica de a porni directia cea noua pe care o tot asteptai in viata ta ca pe o minune! Poate asteptai de undeva startul iar acum, ca din senin, apare exact motivatia care te trimite direct spre tinta ta cea mai inalta. Nici nu-ti vine a crede ce bine se leaga toate si cat de mare devine dintr-o data dorinta de schimbare! Daca profiti de vantul prielnic care te impinge de la spate, ai putea ajunge mult mai repede la ce doresti sa se intample.

FECIOARĂ

Daca seful iti da ordine, le respecti, altfel va apela la autoritatea sa pentru a te mustra, ceea ce nu-ti convine. Muncesti mult doar ca sa-l multumesti, dar desi faci tot ce-ti sta in putinta, tot vei primi din partea sa unele reprosuri. Asa sunt sefii, greu de multumit, dar tu iti asumi responsabilitatile cu seriozitate, poate-poate vei vedea pe fata sa un zambet de apreciere. Nu te astepta la minuni, pentru ca atunci cand iti indeplinesti misiunea cu succes, practic lasi loc pentru o alta misiune si mai dificila, tocmai pentru ca vede ca poti!

BALANȚĂ

Exista o miza motivanta in joc si te implici si tu in aceasta competitie cu multa pasiune. Vrei si tu sa pui mana pe acel premiu de aceea nu poti pierde nicio clipa fara sa faci ceva in acest sens. Ai concurenti puternici, sa nu crezi ca e usor sa ajungi la rezultatele visate, dar detii toate resursele unui succes deplin. Ai si ambitie, si forta de convingere, si dorinta de a demonstra de ce esti in stare, ca atare te implici in lupta pentru suprematie constient de greutatile inerente de pe parcurs. Esti foarte aproape de victorie!

SCORPION

Micile ciondaneli care se mai incing astazi nici nu ar merita luate in seama, deoarece sunt contradictii inerente in orice mediu in care se aduna la un loc persoane atat de diferite. E normal sa aveti cu totii pareri variate, e normal ca fiecare sa-si sustina punctul de vedere cu autoritate, dar nu trebuie sa duceti o discutie aparent conflictuala spre o cearta inutila. Adevarul oricum e undeva la mijloc iar umorul si buna dispozitie pot restabili cel mai repede armonia intre tabere. Mai lasa si tu, mai lasa si ceilalti si, facand haz de argumentele atat de diverse, apare si calea de mijloc.

SĂGETĂTOR

Se naste o dorinta noua in inima ta si pui mult suflet in implinirea ei. Daca mai aduni, alaturi de tine, si un grup mai numeros de sustinere, oameni cu aceleasi dorinte ca si tine, v-ati putea uni cu totii fortele in acelasi sens. Cand vezi ca mai sunt si altii care isi doresc acelasi lucru, parca te ambitionezi si mai mult, pentru ca, daca ar veni din jurul tau doar critici si oprelisti, nu ai mai avea aceeasi putere de a ajunge la capat. Speri mult de la acest plan, tocmai pentru ca isi aduc mai multi contributia la reusita lui, dar sufletul acestei actiuni esti tu!

CAPRICORN

Nu esti chiar in apele tale, desi, de obicei, ai un tonus ridicat indiferent de mediul in care te afli, dar de data aceasta te simti ca printre straini. Ai impresia ca toti au ceva cu tine, ca esti atacat din toate partile, ca nimeni nu e de partea ta, dar e o impresie gresita. Multi oameni artagosi se misca azi prin preajma ta si, pentru ca psihicul tau e ceva mai sensibil, vezi si ceea ce nu exista. Ar fi bine sa te relaxezi si sa nu mai vezi in jurul tau doar inamici, pentru ca problema e la tine, deoarece agravezi situatia, tratand-o ca pe un atac la persoana. Dar nu e deloc asa: ei sunt nervosi, tu sensibil, si de aici furtuna!

VĂRSĂTOR

Arunca o privire peste umar pentru ca e posibil sa fi scapat ceva din vedere, o restanta care, mai devreme sau mai tarziu, iti va cere sa te ocupi de ea de urgenta. Este un moment bun sa iei o pauza si sa treci in revista vechi promisiuni neonorate, planuri trecute pe linie moarta, sau chiar sa te achiti de o datorie care tot asteapta de ceva vreme, fara sa iti mai aduci aminte de ea. Poti regla diverse situatii din trecut care stau in asteptare, caci acum ai starea potrivita pentru a le sterge definitiv de pe lista sau macar sa arati celui caruia i-ai promis ceva, ca nu ai uitat de angajamentele tale.

PEȘTI

Vrei sa le oferi celor dragi tot ce le doreste inimioara. Calculezi resursele financiare si rezultatul suna bine, suficient cat sa-ti dea curajul sa iesi la cumparaturi si sa iei tot ce-i nevoie. Ce-i drept, nu e chiar momentul celor mai costisitoare investitii sau achizitii, dar si lucrurile marunte erau pe lista! Sunt cumparaturi de rutina, strictul necesar la urma urmei, dar te simti foarte bine cand te intorci acasa cu sacosele pline, pentru ca toate aceste maruntisuri iti inspira tie un oarecare sentiment de securitate, de confort domestic si bucuria ca nu-ti lipseste nimic si ca poti pregati o masa cu de toate pentru cei dragi.

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2016

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1594
Populația:
1580 locuitori

Işnovăţ este un sat şi comună din raionul Criuleni. Işnovăţ este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Criuleni și la 69 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1580 de oameni. Satul Işnovăţ a fost menționat documentar în anul 1594.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.