16 september 2016, 09:00 Kaleidoscope views 2445
Horoscopul pentru 16 septembrie 2016
16 september 2016, 09:00 Kaleidoscope views 2445

Horoscopul pentru 16 septembrie 2016

BERBEC

Munca ta da roade mai bune decat te-ai asteptat si e normal sa devii din ce in ce mai dornic sa duci mai departe ce ai inceput. Se prefigureaza o recolta bogata, metaforic vorbind, semn ca ai investit tot ce ai avut mai bun in tine pentru a face acesti pasi mari inainte. Adevarul e ca ai fost foarte bine sustinut si stimulat de o persoana care a pus umarul efectiv la reusita ta, deci, daca a venit vremea recoltei, n-ar fi rau sa fie si vremea recunostintei. Multumeste-i, deci, recompenseaza-l cumva, pentru ca fara ajutorul sau concret, roadele nu ar fi fost la fel de bune!

TAUR

Stai putin pe loc si fa un ocol prin mintea ta de odinioara. Ai trecut candva printr-o experienta din care nu ai extras toate invatamintele, dar acum revine in actualitate cu o greutate mai mare decat atunci. Nu aluneca nici spre tristete, nici spre depresie, pentru ca nu acesta este scopul acestui punct sensibil, ci ca sa privesti cu luciditate acel moment si sa intelegi ce era de inteles de aici. Cu cat esti mai calm, cu atat sansele sa vezi lucrurile din cel mai corect unghi sunt mai mari. Asculta cu maturitate ce-ti transmit propriile tale amintiri, pentru ca ele ies la iveala dintr-o zona indepartata pe care ai uitat-o, dar care are un rol major abia acum.

GEMENI

Nu te intrista daca vezi ca lucrurile nu ies chiar asa cum ai dorit, ci lasa-te dus un pic si de val, pentru ca doar asa vei ajunge la nivelul cel mai adecvat acestei situatii. Ceea ce nu pare a fi pe placul tau se va dovedi a fi, mai tarziu, cel mai bun lucru de care puteai avea parte, deci lupta cu gandirea negativa care-ti da tarcoale. La ceva trist, tu raspunde cu ceva vesel, la un aparent hop, tu reactioneaza cu o gluma, pentru ca in spatele acestor aparente nedorite se afla sigur rezultatul cel bun catre care vaslesti. Dupa furtuna vine intotdeauna vreme buna, dar soarele e inca dupa noi. Important e ca tu sa vezi deja soarele, chiar daca nu e pe cer!

RAC

Priveste adanc in inima ta ca sa descoperi imense resurse de a ierta si de a trece cu vederea aspecte care ti-au incarcat inutil sufletul cu nemultumiri. Momentul e perfect pentru a observa, de fapt, ca nu mai ai aceleasi resentimente fata de evenimentele care, altadata, te-au suparat, semn ca poti sa ierti si sa treci mai departe cu inca un capitol inchis. Nu are rost sa tot duci dupa tine o amintire neplacuta sau un regret legat de timpuri de demult, pentru ca acele momente de odinioara sunt deja prafuite printre amintirile care s-au transformat intre timp in experienta de viata si sursa de intelepciune. Nu regreta ca ai trecut prin toate acestea: ai invatat enorm din ele!

LEU

Daca toata lumea cu care discuti azi iti da cam acelasi sfat, ar fi bine sa tii cont de el. Da, poate tu vrei sa te opui curentului si sa faci totul de-a-ndoaselea, dar de data asta chiar e mai bine sa asculti opinia colectiva. Semn ca ceilalti au trecut si ei prin situatii similare celei cu care te confrunti acum si au procedat intr-un mod care s-a dovedit a fi eficient. Daca tu ai incerca sa faci totul invers decat iti spune majoritatea, nu ar fi decat un consum inutil de timp si de energie, pentru ca, odata si-odata, tot la vorba lor vei ajunge. Nu te incapatana sa faci ceva impotriva tuturor!

FECIOARĂ

Cu regulile stricte nu te poti pune, deci degeaba insisti tu sa schimbi unele lucruri deja incetatenite, pentru ca sunt legi atat de vechi si atat de bine ancorate in real, incat nimeni nu mai poate interveni asupra lor. Cu incapatanarea, conservatorismul si rigiditatea unora nu te pui, deci tu trebuie sa fii cel care se adapteaza situatiei, nu cel care incearca sa modifice niste tipare. Unii oameni sau unele lucruri nu mai pot fi schimbate, deci accepta situatia ca atare, ca pe un fapt definitiv.

BALANȚĂ

Esti suparat de reactia unora, pentru ca tu faci tot posibilul sa-i multumesti, iar ei tot rezervati si distanti raman. Uneori nici nu merita sa te dai peste cap pentru a sari in ajutorul unora, pentru ca oricum nu-i vei multumi cu nimic si nici nu stiu sa-si arate recunostinta pentru eforturile depuse de tine. Selecteaza mai sever cine merita ajutorul si prietenia ta, pentru ca ar fi pacat sa consumi inutil timp si energie pentru niste profitori care maine vor uita ce au facut pentru ei.

SCORPION

Ai ceva bani la dispozitie si, atat timp cat ii tii la tine, te simti mai sigur pe situatie si nu ti-e teama de nimic. Daca, insa, apar cheltuieli neprevazute care atenteaza la aceasta rezerva de bani, nu te mai simti la fel de bine. Nu trebuie sa exagerezi cu economiile si restrictiile ca sa nu scapi de sub control cheltuielile, ci trebuie doar sa-ti administrezi chibzuit banii de care dispui, avand in vedere si perspectivele tale financiare. Daca nu se apropie salariul, nu da iama prin banii pe care-i ai acum la dispozitie, ci tine-i pentru orice eventualitate.

SĂGETĂTOR

Chiar daca acum ai impresia ca vaslesti numai impotriva curentului si nu te mai intelegi cu nimeni, educa-ti rabdarea si toleranta fata de ceilalti. Cel nervos, de data aceasta, esti tu si spui nu la tot ce ti se propune. Incearca sa privesti dincolo de piedicile de acum, pentru ca acolo se vede un orizont mult mai senin si mai linistit. E ca si cum ai fi pe o mare involburata, nemaistiind cum sa lupti cu vicisitudinile vremii, dar ai permanent in minte ca, dincolo de aceste valuri imense, vei gasi tarmul linistit si cerul senin. Crede asta si asteapta sa se risipeasca norii de furtuna, fara sa te superi degeaba pe ei!

CAPRICORN

Nu aluneca intr-o zona emotionala periculoasa doar pentru ca momentan nu stai tocmai fericit in plan financiar. Sigur ca e important sa ai bani ca sa te simti bine, dar vei vedea ca exista alte aspecte ale vietii cotidiene care merita acum mai multa atentie si de unde iti poti extrage energia pozitiva. Nu pune la suflet o factura pe care nu o poti achita acum. Nu intra in panica daca afacerile merg mai anevoios. Nu incepe sa te lamentezi daca nivelul contului a scazut drastic. Ai rabdare, pentru ca toate vor veni la momentul potrivit in cantitatea potrivita daca nu te lasi coplesit de aceste frici fara rost!

VĂRSĂTOR

Te simti cu un cap deasupra tuturor si ai un motiv de lauda sau de mandrie, cu privire la persoana ta, ceva ce te propulseaza un pic mai sus decat toti: ori un venit mai mare, ori o pozitie mai inalta, ori o stapanire de sine mai buna, si nu te sfiesti sa te folosesti de acest atu de care beneficiezi doar tu. Tocmai pentru ca esti cu un pic mai altfel decat ceilalti, te poti remarca mai usor prin acest avantaj al tau, fiind sansa ta de afirmare sau de lansare spre o directie superioara. Esti cu ceva mai bun sau mai puternic decat ceilalti, deci afirma-te!

PEȘTI

Iubirea poate fi, de cele mai multe ori, cel mai eficient tratament, ca atare daruieste din prea plinul tau de iubire celui care trece acum printr-un moment dureros. Fie ca e vorba de o boala a trupului, fie ca e vorba de o tulburare a psihicului, gesturile tale de maxima afectiune il pot ajuta pe cel fragil sa-si recapete tonusul. Il mangai cu iubirea ta, il acoperi cu afectiunea ta, ii oferi doze mari de iubire pura si aceasta ii readuce lui zambetul pe chip si sanatatea in suflet. Nu apela la alt gen de vindecare pentru ca ai cel mai bun medicament chiar la tine: inima ta mare!

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2016

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1921
Populația:
1652 locuitori

Congazcicul de Sus este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Congazcicul de Sus, Congazcicul de Jos și Duduleşti. Localitatea se află la distanța de 7 km de municipiul Comrat și la 107 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1652 de oameni. Satul Congazcicul de Sus a fost întemeiat în anul 1921.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.