14 september 2016, 09:00 Kaleidoscope views 2585
Horoscopul pentru 14 septembrie 2016
14 september 2016, 09:00 Kaleidoscope views 2585

Horoscopul pentru 14 septembrie 2016

BERBEC

Ai o multime de plati de adus la zi. Sunt mici, la prima vedere, si ai impresia ca nu va fi nicio problema sa le tai dintr-un foc de pe lista de datorii, dar cand vor incepe sa se adune ba una, ba alta, chiar minore fiind, iti vei da seama ca ajungi la o suma prea mare pe care, cel putin acum, pe moment, nu o detii. Nu te implica in prea multe, nu cumpara o mie de lucruri, pentru ca nu vei putea achita tot ce ti-ai propus si vei genera singur un blocaj financiar. Mai amana unele facturi care nu sunt atat de urgente si pe altadata! Nu iesi la cumparaturi cu toti banii la tine, pentru ca se duc intr-o clipa pe nimicuri!

TAUR

Te intalnesti cu o persoana a carui intelepciune o pretuiesti, cum ar fi un prieten mai in varsta, un parinte, un mentor, pentru ca ceea ce are sa-ti spuna are efecte mobilizatoare asupra ta. El stie ce spune, iti vorbeste dintr-o aprofundata cunoastere a unor domenii in care tu esti inca incepator. Urmeaza-i exemplu, mergi in urma sa cu incredere, pentru ca ai enorm de invatat de la acest om. Iti e cu ceva mai presus, cu un pas inainte prin studiu si deschidere spirituala, si daca incerci sa-i semeni in aceasta privinta, vei avea numai de castigat. Tot ce-ti impartaseste va sta la baza evolutiei tale.

GEMENI

Viata de cuplu e motiv de fericire si te lasi rasfatat de gesturile de afectiune ale celor care te iubesc. Le astepti cu inima deschisa, chiar daca o faci intr-o forma usor egoista. E o placere sa vezi cat de multa lume tine la tine, dar nu cumva o relatie de succes cere reciprocitate? De data aceasta uiti sa oferi si tu la fel de mult, preferand sa te lasi cucerit de vorbe dulci si declaratii de iubire. Noroc ca partenerul stie cat de mult il iubesti si nu se va simti dezavantajat ca tu nu oferi aceeasi atentie. Azi e randul tau la fericire; o meriti!

RAC

Nu esti bine inteles de unii care spun nu la tot ce le propui, semn ca nu le-ai explicat foarte clar ce intentii ai. Vorbeste-le pe intelesul lor, concis si la obiect, nu te abate de la subiect, pentru ca mesajul tau trebuie sa fie perceput corect daca nu vrei sa se nasca tensiuni inutile. Unii pot trata orice critica venita de la tine, chiar si una meritata, ca atac la persoana, tocmai de aceea trebuie sa ai grija ce cuvinte folosesti. Nu-ti ascunde parerile, spune-le sincer in fata, dar fa-o in asa fel incat sa nu generezi suparari din cauza unor eventuale interpretari eronate. Nu-ti convine ceva? Exprima-te liber, dar cu idei bine argumentate logic.

LEU

Esti cel mai bun, deci n-o mai face pe modestul ci arata tuturor ca te simti bine in pielea ta, ca esti mandru de tine. Unii ar putea sa trateze aceasta atitudine de invingator ca un semn de aroganta, dar nu te gandi la asta acum. Chiar meriti sa te lauzi, sa arati la ce esti tu cel mai bun, mandreste-te cu ceea ce esti sau poti, pentru ca numai alura de castigator sigur pe el te va ajuta sa ajungi la varful propus. Daca te lasi influentat de ceilalti care nu suporta sa vada ca altii au succes, risti sa te dai la o parte si sa permiti ascensiunea unui mediocru fara nici un merit. Lupta pentru sansa ta la victorie!

FECIOARĂ

Nu asculta ce spun ceilalti despre faptele tale, nici despre proiectele la care iti aduci din greu contributia. Ei nu au de unde sa stie cata pasiune investesti tu in acest sens, nu iti cunosc puterile sau resursele, ca atare bazeaza-te pe principiul taci si faci si abia la urma le vei arata tuturor ce ai realizat. Faptele vorbesc de la sine, ca atare mergi pe calea ta in stilul tau personal chiar daca multi, de pe margine, te critica sau te imping in alte directii. Nu conteaza ca lucrurile evolueaza mai lent decat ar dori unii, deci nu te abate de la ritmul propriu. Tu esti pe calea cea buna: a ta!

BALANȚĂ

Primul lucru caruia trebuie sa acorzi azi atentie e acel blocaj care te tine pe loc de la o vreme. Esti sfatuit sa te eliberezi de ceea ce nu te lasa, de la o vreme, sa evoluezi, sa te dezvolti, sa treci la etapa urmatoare, pentru ca duci dupa tine un balast inutil care nu-si mai are rostul. Lupta cu propriile tale limite si oprelisti, pentru ca cel mai mare dusman nu e afara, ci chiar in interiorul tau. Deschide-te spre nou cu incredere, fara teama de trecut, pentru ca acesta e un capitol demult incheiat si acolo ar trebui sa ramana. Lasa-te putin in voia sortii si vezi ce aduce, fara sa controlezi totul.

SCORPION

Persoana care iti apare astazi in cale ar putea avea un rol major in viata ta de acum inainte. Te poate completa intr-un mod in care nici nu stiai ca ai avea nevoie, deci priveste-l ca pe jumatatea care completeaza intregul. Ca poate fi un potential partener de viata sau de afaceri, un prieten foarte bun sau sufletul tau pereche cu care vei trece printr-o multime de lectii, asculta cu atentie ce are de transmis, pentru ca adeseori iti vei extrage energia pozitiva din indrumarile sale. El poate deveni motorul tau principal de propulsie!

SĂGETĂTOR

Modul in care analizezi o situatie arata cat de matur privesti lucrurile. Reusesti sa privesti situatia in care te afli din mai multe unghiuri, si bine faci, pentru ca numai asa vei putea intelege perfect situatia. Vezi si argumentele pro, si argumentele contra, si latura luminoasa si latura intunecata, si aceasta capacitatea a ta de a vedea lucrurile lucid, exact asa cum sunt, te ajuta sa iei decizii dintre cele mai bune. Nimeni nu te intrece cand vine vorba de sinteze si analize, fie ca iei la bani marunti o chestiune minora, de zi cu zi, fie ca te ocupi de cel mai important proiect al momentului. Cine iti cere azi parerea, are numai de castigat pentru ca tu ii oferi o opinie dintr-un alt unghi decat cel in care privesc ei situatia.

CAPRICORN

O piedica apare in planurile tale absolut din senin! E o veste cazuta ca din cer care te ia prin surprindere si, pe moment, ai tendinta de a spune ca e un ghinion, ca e un hop imposibil de trecut. nu renunta la lupta, poate da, acum pare greu sa depasesti impasul, dar nimic nu apare fara a ti se pune la dispozitie si toate resursele de a face fata momentului. Chiar daca piedica apare ca din senin, ai sa vezi ca odata cu ea vine si ideea inspirata de a depasi hopul si de a merge mai departe mai bine decat credeai. Poate e o schimbare brusca de directie la care nu te-ai gandit inainte, dar se va dovedi a fi mai buna decat sensul pe care mergeai anterior. Nu i te opune: accepta provocarea!

VĂRSĂTOR

Asculta-ti vocea interioara care iti atrage atentia asupra unor semne defavorabile anumitor actiuni. Daca vezi ca tot ce vrei sa faci nu se leaga, ar fi bine sa te opresti inainte de a fi prea tarziu. Ti se pun atat de multe bete in roate incat ar trebui sa te gandesti daca nu cumva sunt semnale de alarme ca nici nu ar mai trebui sa duci mai departe acest drum care nu vrea sa inainteze, oricat te-ai stradui. Acorda atentie avertismentelor care apar sub diverse forme (ganduri, presentimente, senzatii, coincidente) si tine cont de ele!

PEȘTI

Te-ai impotmolit intr-un punct sensibil in proiectul ce parea sa inainteze foarte bine in ultima vreme. Azi stai pe loc ca sa treci in revista etapele parcurse si a gasi pe unde se ascunde hiba. Asuma-ti cu mai mult curaj propriile greseli, pentru ca ai comis pe undeva o eroare care isi arata acum latura negativa. Sta in puterea ta sa treci peste acest hop cu o noua lectie invatata ce te va ajuta ca, altadata, sa rezolvi totul mult mai bine. E normal ca, pe moment, cat timp cauti solutii sa-ti pierzi curajul de a merge mai departe, dar dupa aceea totul va merge ca nou!

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2016

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1918
Populația:
69 locuitori

Tricolici este un sat din cadrul comunei Baccealia, raionul Căuşeni. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Căușeni și la 58 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 69 de oameni. Satul Tricolici a fost întemeiat în anul 1918.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.