09 july 2016, 09:00 Kaleidoscope views 3078
Horoscopul pentru 7 septembrie 2016
09 july 2016, 09:00 Kaleidoscope views 3078

Horoscopul pentru 7 septembrie 2016

BERBEC

Spune ce ai decis, fara sa te gandesti la ce va spune lumea despre alegerile facute. Sunt deciziile tale si pentru multi par ciudate, fantasmagorice, nerealiste, dar tu crezi in ele si le vei urma cu sfintenie. Tu te bazezi pe flerul personal, nu pe parerea lumii, deci esti pregatit sa iti asumi deciziile ciudate si caile originale care vor duce acolo unde speri. Daca vezi ca unii te judeca pentru alegerile facute, da-le apa la moara si razi alaturi de ei despre nebunia de care dai dovada, dar nu te abate de la ce ai ales. Tu prevezi deja rezultatele in perspectiva si arata promitator!

TAUR

Pe parcursul unor proiecte mai vin si momente dificile cand sacrificiul face parte din program, dar nu trebuie sa-l privesti ca pe un esec, ci ca pe un pret care merita platit. Sunt momente cand spui da la ceva la care, alta data, ai fi spus tare nu, sunt si situatii la care trebuie sa renunti desi tare ai fi vrut sa le continui. Sunt si momente cand suporti idei, oameni sau stari de lucruri cu care nu esti de acord cu nici un chip, dar n-ai incotro. Ai rabdare, toate acestea isi vor arata latura constructiva si frumoasa intr-un final, ca atare nu le lua in tragic, ci ca pe niste indrumari in beneficiul tau. Nu imediat, insa!

GEMENI

Esti la inceputul unei actiuni noi, interesante, si entuziasmul este la maxim la inceput de drum. Pastreaza acest tonus cat mai mult timp, pentru ca din energia pozitiva se pot naste rezultate demne de toata lauda. Poti ajunge repede la ceea ce ti-ai propus, daca te incarci de aceasta fantastica energie care te impinge practic de la spate, deci transforma aceasta experienta intr-o sansa de da demonstra cat de puternic, cat de motivat, cat de hotarat esti sa ajungi acolo unde ti-ai propus, ba chiar sa-ti depasesti si limitele, pentru ca acest elan te poate propulsa si mai departe decat crezi tu ca poti!

RAC

Pune-ti in joc valorile in care crezi, legile scrise sau nescrise pe care trebuie sa le respecti, pentru ca acestea sunt cele care vor dicta, in final, verdictul pe care il astepti. Cu cat faci lucrurile mai corect, mai legal, mai sincer, cu atat sansele unei reusite cresc, ca atare stai deoparte de ispita de a apela la tertipuri incorecte, oricat de minore ar fi. Mai bune spui adevarul direct in fata si accepti legea, asa cum e ea, uneori aberanta, decat sa i te opui, pentru ca nu rezolvi nimic apeland la cai ocolitoare. Mita, spaga, pilele nu te ajuta la nimic in situatia de fata, deci fa asa cum ti se cere!

LEU

Te afli intr-un punct greu al unui proiect profesional, dar nu trebuie sa scazi ritmul ci sa tragi tare, mai departe, pentru ca de efortul depus acum depinde impresia pe care o lasi celor din jurul tau. Nu trebuie sa spui nu la nicio provocare, sa nu te eschivezi de sarcini, sa nu pasezi altora, ci sa-ti asumi totul cu responsabilitate. Fii sigur ca tot acest efort merita si conteaza la final, cand vei culege roadele muncii tale. Acum da, poate e mai greu, poate te streseaza la maximum, dar vei vedea ca fiecare gest de acum mai pune o caramida la cariera ta viitoare, la imaginea ta de profesionist catre care te indrepti.

FECIOARĂ

Esti blocat intr-o situatie nu tocmai placuta si te cuprinde tristetea, pesimismul, neputinta. Nu te grabi sa actionezi acum, sub imperiul acestor emotii negative, ci asteapta sa se mai clarifice orizontul. Dupa ce trece starea aceasta negativa, vei gandi la rece, pentru ca acum esti mult prea afectat emotional ca sa intelegi situatia corect. Dupa ce te vei linisti, dupa ce vei respira din nou liber, vei incepe sa descoperi si solutii, si oameni de la care poti cere ajutor si cai noi de evolutie, dar acum, cu nodul in gat, e greu de crezut ca le poti observa. E timpul sa ierti, sa uiti si sa astepti vremuri mai bune fara sa actionezi.

BALANȚĂ

Priveste inapoi cu iubire, fara pic de manie sau regret, pentru ca tot ce ai trait inainte face parte din experienta ta de viata. Nu conteaza ca ai trecut si prin momente dificile sau ca duci dupa tine amintiri urate, ci priveste trecutul cu recunostinta pentru tot ce ai acumulat pana aici. Daca nu ai fi avut si astfel de momente, mai putin placute, cum ai fi invatat tot ceea ce stii in acest moment? Omul invata mult mai bine din situatii dificile, decat daca le-ar primi pe toate usor pe tava, ca atare multumeste ca ti s-au predat atatea lectii utile. Tine-le minte si foloseste-le cu inima deschisa!

SCORPION

Esti foarte preocupat de schimbarile pe care le resimti in relatia ta cu alte persoane. Simti ca s-a modificat ceva in atitudinea lor fata de tine, dar si tu ii privesti altfel, semn ca te-ai maturizat, ca ai invatat mai multe despre oameni. Mai bine zis, ceea ce astepti tu despre ceilalti genereaza conditiile optime pentru a gasi exact acel gen de persoane care iti plac. Oamenii sunt o oglinda a propriilor tale vise si dorinte, pentru ca ceea ce-ti doresti atragi in viata ta. Ai avut incredere in intuitia ta atunci cand ai primit acesti oameni in viata ta, iar acum culegi roadele increderii investite.

SĂGETĂTOR

Investesti multa pasiune in confortul locuintei tale, pentru ca aici te simti tu cel mai bine. Orice gest dedicat infrumusetarii spatiului in care te afli, orice actiune prin care maresti confortul zonei tale de lucru, va avea efecte excelente si asupra tonusului tau general. Un mediu organizat, curat, frumos decorat, aerisit si luminos va genera exact atmosfera de care ai nevoie pentru a face totul cu succes, ca atare primul lucru pe care trebuie sa-l faci atunci cand intri intr-un spatiu nou, e sa faci curatenie. Un cat de mic artificiu de decor va face chiar si din cel mai tern spatiu, un loc de vis!

CAPRICORN

Gasesti de fiecare data exact resursele de care ai nevoie pentru a rezolva sarcinile acestei zile. Esti in totalitate pregatit si potrivit pentru tot ce ai de facut astazi, deci nu-ti mai cauta atatea defecte si nici nu te teme sa incerci. Nu trebuie sa astepti miracole de la altii, pentru ca rezolvarea tuturor problemelor sta in mainile tale si in propriile idei. Ajunge doar sa te concentrezi un pic, sa te inarmezi cu rabdare si sa pornesti la drum, constient ca rezultatele nu vor aparea repede. E cale lunga pana la primele semne de reusita, deci urmeaza, lent si calm, pasii firesti pana la finish.

VĂRSĂTOR

Parca s-ar lupta doua persoane diferite in interiorul tau si nu stii cui sa-i dai prioritate. Poate vei gasi o cale de mijloc pentru a le multumi pe amandoua, pentru ca vin idei bune din ambele directii. Mai mult, una din ele are acces direct la cele mai ascunse cotloane ale mintii tale si ar putea scoate la iveala aspecte de care nu erai pe deplin constient. Asculta ce simti sau ce presimti, pentru ca de acolo, din interior, pot veni azi semnale folositoare de a iesi din impas. Nu in jurul tau gasesti cele mai bune sfaturi, ci in propria intuitie, propria imaginatie sau propriul subconstient care lucreaza acum in beneficiul tau.

PEȘTI

Esti cam dezinteresat si nu prea te trage ata la treaba, cel putin nu la actualul serviciu, ci te tot gandesti la o schimbare in cariera. Daca salariul nu te mai satisface, daca ceva nu mai merge asa de bine la locul de munca, trebuie sa-ti iei inima in dinti si sa faci ceva: ori sa-i ceri sefului o marire de salariu sau o mai buna recunoastere a meritelor tale, ori sa incepi sa trimiti CV-uri pe la alte companii, ca nici nu stii de unde sare iepurele. Dar, pana una - alta, ar fi bine sa cauti o noua sursa de venit, sa incepi sa faci ceva pe cont propriu pentru un ban in plus.

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2016

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1930
Populația:
219 locuitori

Cociulia Nouă este un sat din cadrul comunei Băiuş, raionul Leova. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Leova și la 100 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 219 oameni. Satul Cociulia Nouă a fost înființat în anul 1930.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.